Ir jeega palasiities garantijas noteikumus.
Droshi vien ka 7 gadu garantija noziimee tos pashus 2 gadus garantijas uz detaljaam un darbu, un parejos 5 gadus tikai uz noteiktaam detaljaam, darbu neieskaitot.
(es nesaku ka tas ir slikti, vienkarshi - lai nesanaak paarsteigumi 
V.
Kad bij jaremonte galjmashiina Elkor servisaa pie VEF tilta viss koridooris bija pilns ar Samsung veljmashiinaam kas bija uz remontu nodotas.
Pac tadu brandu veljmashinas nesu lietojis un neko pateikt nevaru bet taa garaa rinda paarsteidza.
7gadi droshvien ir tikai uz kompresoru.
Ir dzirdeets ka arii LG tehnika ar kalniem tur staavot..... ;)
--------------
Rukicc
Taa jau likaas.
Taatad LG un Samsungh aizmirstam... Kaa ir ar Zanussi, electrolux un Whirpool?
aeg/electrolux/zanussi esot viena budzha brandi, katram naakamajam panjemot nost bish fiichas/kvalitaati/cenu - taada bauma ir dzirdeeta 
whirlpuulam bija vaacijas tirgum ieksheejais trademaarks bauknecht, tie bija riktiig monstrozi izstraadaajumi. it kaa whirlpool vairs neesot tik kruta, bet paaraak slikti gan jau arii nav 
veel laikam ir philjipsi.
aijj ko tur njemties. buutiskaaka atskjriiba visai tehnikai ir tikai viena - tiiri psihologiska. auto portaalos to sauc par orgaana pagarinaashanu.
nu ir atskjriiba vai tev maajaas ir miele vai scarlett veljasmashiina.
ar mieli tev dziive skjitiis 3x skaistaaka.
katru dienu vaitraaku gadu garumaa tu skatiisies un zanussi un domaasi,- nu jaa. varbuut vareeju njemt aeg.
bet ja tu panjemtu AEG tu domaaju, nu jaa - esmu skaists un gudrs - man ir aeg, un pelniiti!

interesanta pieeja. nedaudz atshkjiriiga no maneejaas - kur es censhos, ja iespeejams, noskaidrot funkcionalitaati, remontu un detalju cenas, izturiibu, citu lietotaaju atsauksmes, biezhaakaas probleemas.
bet nenoliedzami - interesanta pieeja 
tiko nopirku AEG veshmashiinu. Un tagad papildus visaam funkcionaalajaam lietaam, es varu vakaraa paluukoties uz savu AEG un nodomaat -- nu jaa - esmu skaists un gudrs - man ir AEG, un pelniiti!
;-)
ir LG WD 8018 ON gadus 4 apmeeram. Nekaadu probleemu.
ir veel pieredze ar Candy, vareetu buut ka nu jau gadus 10 vismaz straadaa bez jebkaadaam kaiteem
Jan