Nu ir Vernera baaze.... veel Piedrujas ielaa tur gan tikai juridiskos apkalpo bet nebija p

Nu ir Vernera baaze.... veel Piedrujas ielaa tur gan tikai juridiskos apkalpo bet nebija probleemu sarunaat lai iestumj vajadziigaas lampas blakus esoshajaa mazumbodee kaa nu vinju tur sauca....

Kur mekleet lampas...?

Labdien! Kur mekleet lampas dziivoklim...? Izvazaajos n-tos veikalus. Visur 1 un tas pac un pie tam ne tas ko es gribu un druku daargaak kaa es gribu. Ir kaads veikals, kur ir veerts aizbraukt un kur par papiira lampu neprasa 8 ls? Jeb tas sobriid tiek uzskatiits par ok cenu?

Biju Profaa, Depo, Krautaa, Mezhciema SKY buvmaterialu veikala, Kurshos...

Piedo par visu, bet ja cilveeks meklee kaa nodziit zemee cenu no 8 Ls, tad vinsh ir no Skotijas vai arii nav ko dariit galiigi??? Vai arii tu peerc 20 lampas?

Nu jaa - YusK meedz buut preces, kas liekas iepirktas uz svaru, varbuut tur?

A tu aizej uz kadu specializeto lampu bodi nevis uz buvmateriaalo veikaliem kur lampas ir tikai viens no daudzajiem elementiem ko tirgo.

Protams specialzetajaas lampu bodes cenas bus vel lielakas toties tur ir arii izvele lielaaka.

Pa leeto ir tikai rozete + ljenjina spuldziite muusdienaas

Un pameegjini pac to papira kupolu uzlociit materiaalos un darbaa ieguldot mazaak par 8Ls

Ja izdodas tad tik loci vairumaa un piereekjini sociaalo nodokli PVN un citus nodokljus un sanaaks ka taa lampa pa briivu jaataisa.

Uz terbatas ielas ir Lampu veikals uz brivibas Ielas ai matisa tirgus ir vairaki lampu veikali pa abam pusem

Alfa ir padargs lampu veikals un ieksh Senukai ar shis tas no lampam ir.

Mola ir lampu veikals.

Vaig pirkt lampas kas tiek tirgotas ar atlaidi tas tad ir tuvu to realai cenai viss pareijais ir ar labu uzcenojumu, bet ja grib smuki tad neko dariit.

Manis mineetaa baaze Verners VT SIA

www.zl.lv/portal/view.php?id=5... arii ir baaze no kuras apgaadaa Gaismas pasaules un arii citus veikalus (tur tieshaam ir ko izveeleeties). Bet legantaak ir iebrist veikalaa "Mājas noliktava", veikals www.zl.lv/portal/view.php?id=2... un ja tur nav tad blakus esoshajaa vairumbaazee un sarunaat lai notirgo caur maajas noliktavu.

Parstais variants veikalaa ir vajag 3 griestu un 4 sienas lampas sorry mums taadas ir tikai 2 un taadas 3, varam pasuutiit pienaaciet naakmnedeelj.....

www.cenuklubs.lv

www.zl.lv/portal/view.php?id=1...

Ja Tev 8Ls par kiinaa razotu papiira lampu ar bambusa ribaam liekas ok maksaat, tad man tas liekas par daargu. Viens peerk meebeles Alan deko, cits peec sludinaajumiem mazlietotas. Bet tas IMHO nedod tiesiibas pirmajam otro saukt par skopu vai stulbu.

Paldies.

Senukai atradaas kaut kas liidziigs mekleetajam...

Padalies luudzu infaa, kur var atrast taas lampas par 8 LVL? Ir redzeeti visaadi briinumi, kur jamaas maxaa 50-100 LVL, gribeetos apluukot par 8 LVL ))

K-rautaa piemeeram... Bet man liekas ka mees domaajam par atskiriigaam lietaam. Es runaaju par kraasainaam apalaam bumbaam...

nu - tu tach zini, ka stradivaari iistiem pacaniem bungas taisiija ;>

Vakar Alfas JYSKa redzeju papira kupolus pa 1,29Ls apalja bumba. Ludzu jums lзtвs kjinieshu papira lampas.

Man gan liekas ka lampinjas patrona tur nebija iekljauta.

Jaunākais forumā