Re[2]: Virtuves tehnika

hmm. vai palaidu garaam, vai nebija? : ) to telefona numurinju varbuut vareetu - ir vajadziiba pielikt gaazpliitij miiksto trubu & pistiprinaat vinju pie vecaa krievu reduktora (vai varbuut labaak par leetaam naudinjaam pirkt ko jaunu? )

shoreiz gan labaak sho darbu buutu uzticeet kaadam pieredzeejusham gaaziniekam, taa ka kvalitatiivs & leets izpildiijums buutu ljoti ok : )

Rich ------------

Martins,

Thursday, September 05, 2002, 11: 38: 05 AM, you wrote:

MK> tagad nav pie rokas tel. Nr. bet man te bija gaazes vechi atbraukushi un teica ka to pashu kas vagonu ielas veikalaa ir pie vinjiem var dabuut bez PVN. pashi atbrauks atvediis un veel uzstaadiis.

MK> ja ir interese maajas pamekleeshu meistara Nr.

MK> labi vinji izteicaas par Moras gaazes pliitiim, esot vienas no labaakajaam, un cenas arii labas

MK> pats mekleju tieshi to: gazes plitsvirsu ar diviem rinkiem.

MK> 1. gerkena veikalos ir visletakais, bet isti nepatiik pec izskata

MK> 2. elektronaa uz terbatas ielas ari kautkas bija

MK> 3. gazes kantori vagon ielaa ir pa ls52, 80 divrinkene, parasti veikalos taa pa 55, 56lashi. laikam pirkshu sho, ja nekas cits negadiisies.

MK> (es mekleju tadu - metala kraasaa, nevis baltu/melnu citadu)

MK> solvita, kada ir tava veca gazesplits, ja nav galigi antikvaars, varbut nopardosi pa simbolisku samaksu?

MK> rv

MK> ----- Original Message -----

MK> From: Solvita

MK> To: dzivoklis¤lists.delfi.lv

MK> Sent: Thursday, September 05, 2002 9: 08 AM

MK> Subject: Virtuves tehnika

Re: Re[2]: Virtuves tehnika

Ja runa ir par balongaazi (kam ta veel reduktors? ) tad cik sapratu, pilniigi legaali tas reduktors maksaa ~3. 5Ls. Vismaz par taadu naudu jamais tika piedaavaats juurmalaa. Un tie bija oficiaalie gaazes vechi.

KPL

Re[4]: Virtuves tehnika

tieshtaa: ) intereseetu kaads gaazesvecis, kas vareetu arii to shljauku taa kvalitatiivi pielikt - kaa maartinjsh rakstiija, bez pvn utt; )

a tas reduktors kaa stiprinaas abos galos? man ir taads vecais, kam

1ns gals naak normaali pie balona ar otraado viitni, bet tas gals, kas aiziet uz gaazpliiti, ir tievs pidrs, uz kura ir uzmaukta gumijas shljauka

Rich

Re: Re[4]: Virtuves tehnika

> kvalitatiivi pielikt - kaa maartinjsh rakstiija, bez pvn utt; )

>

nu man te viens meistars ir 9445953 vai 7362089 Arnolds vai kaut kas taads bija.

Strada ieks LG, bet var sarunat bez PVN u. t. t. t. t

Re[6]: Virtuves tehnika

ye, liels thx: )

Rich

Re: Re[4]: Virtuves tehnika

> a tas reduktors kaa stiprinaas abos galos? man ir taads vecais, kam

> 1ns gals naak normaali pie balona ar otraado viitni, bet tas gals, kas

> aiziet uz gaazpliiti, ir tievs pidrs, uz kura ir uzmaukta gumijas

> shljauka

Veco neliec. Mums kaareiz ieteica njemt to jauno, jo shameejam labaaka caurlaidiiba. Ar veco piemeeram cepeshkraasni pat aizdedzinaat laaga nevar.

Cita runa ka taa cepeshkraasns nekad nau tikusi lietota (pliitij 30 gadi) tamdeelj reduktors derees vecais: )

KPL

Jaunākais forumā