Labdien!
Prasaas peec ledusskapja, tapeec luudzu iesakiet kuru brandu driikst un kuru labaak neizveeleeties... Es esmu iedomaajies saadaa seciibaa. Vai buus pareizi?
1) Snaige
2) AEG
3) whirpool
4) citi
Labdien!
Prasaas peec ledusskapja, tapeec luudzu iesakiet kuru brandu driikst un kuru labaak neizveeleeties... Es esmu iedomaajies saadaa seciibaa. Vai buus pareizi?
1) Snaige
2) AEG
3) whirpool
4) citi
Ieteiktu elektrolux.
AEG ir tas pac elektroluks tikai ar navarotiem no kuriem galvenais ir tris burti AEG.
Es izvēlējos Snaige! (tiek izmantots > 3mēn)
Taču otru reizi padomātu vai vēlreiz to pirktu.
Cena patīkama (234LVL par 191cm ) liekas ka nedaudz par skaļu.
gribētos lai būtu gaismiņa iekš saldētavas (ir manīts elektroluxam) .
saldē un strādā - ok.
Mani kaut kā īsti tas Snaige tomēr neaizķēra ![]()
Gaidīju kaut ko labāku (sagribējās te putna pienu: D )!
panjeemu pirms ~ gadiem 3 AEG Santos 200cm ieksh Electrolux servisa uz Barona ielas. Modelis bija ar transporta defektiem (paaris praktiski nemanaami skraapeejumi). Cena toreiz bija ~350Ls un nekaadu probleemu liidz shim nav bijis.
Gandriiz ikdienaa naakas redzeet arii liidziigu Eletrolux (180cm) un saliidznot ar to AEG liekas neertaaks ieksheejais izkaartojums. Bet citaadi arii nekaadu probleemu nav. (elux arii njemts turpat ar transporteeshanas defektiem)
Ja buutu jaanjem veelreiz, domaaju ka skatiitos atkal uz AEG.
Nu tad apmeeram sitaa sanaak:
AEG
Electrolux
Snaige
Citi...?
liebherr? plaukti izturiigi. vismaz izskataas. nav vienaa plastmasaa.
atskjiriibaa no leetaa (videejaa) gala eluxiem.
krievu Saratov
laukos taads ruuc jau 30to gadu, 1reiz tik mainiits tas relejs vai kaa vinju, kas motoru palaizj mans pesimistiskais viedoklis ir taads: jebkursh lskapis iet varbuut gadu ilgaak par garantijas laiku, ne1 razjotaajs tak nav ieintereseets uzrazjot izturiigu mantu, lai vinja ietu 10g, taa tak var bankroteet
Un gan aeg gan elextrolux tak taisa shkjiibacainie. Taa kaa jaanjem leetaakais variants lai peec 3g var mieriigu sirdi nolikt jamo pie miseneem un kaatot uz bodi peec naakoshaa ![]()
Snaige.
Nu jau rūc ceturto gadu no vietas.
Pietiekoši kluss (virtuvē neguļu) un saldē labi.
Snaige liek Elektrolux un Danfoss iekšas, tas ir labi, vai ne? ![]()
M.
Dachia (rumanija taisiti auto) liek Renault motorus vai tas arii ir labi?
Protams par Elektrolux nosaukumu ir jamaksaa vairaak un labam leduskapim 3-4 gadi nav absoluuti nekas lai to piemineetu.
Domaaju ka leduskapim kaa minimums buutu jakalpo 20 gadus un arii pec ta laika energopaterinsh vai dizaina neatbilstiiba varetu buut nomainjas iemesls nevis kaukaada tehniska probleema.
Man gan skhiet, ka nav vajadziibas izlikt naudu uz nosaukumu, visi ir aptuveni vienaadi, ja nenjem daargaa gala izstraadaajumus. Pats pirms gadiem 5-6 panjeemu Hanza ledusskapi jaunu par Ls 160 (160cm), straadaa veel sho baltu dienu. Galvenais, lai tas izstraadaajums ir eerts un netaisa lieku apsalumu visaas malaas.
Prusaks