Labdiena!
Gribu izveikt subj. Vai kaads to ir dariijis? Cik ilgi turaas? Vai salaa nesaspraags...? Moshka vienkaarsi paarklaat ar svaigu betona kaartu...?
Labdiena!
Gribu izveikt subj. Vai kaads to ir dariijis? Cik ilgi turaas? Vai salaa nesaspraags...? Moshka vienkaarsi paarklaat ar svaigu betona kaartu...?
daraas diezgan vienkaarshi, jebkursh normaals fliizeetaajs tiks galaa. Galvenaa uzmaniiba jaapieveersh hidroizolaacijai! Ja domaa dariit pats, sameklee "raseejumu" ar pareizajiem hidroizolaacijas slaanjiem un materiaaliem.
Maris
man ar shis interesee.....
Itkaa lai fliizeetu vajadzeetu nokert kad tas balkons ir gana sauss laikam......
Nofliizeeju pirms divaam ziemaam. Staav kaa tikko uzlikts. Man bija lodzhija ar saplaisaajushu betonu, kursh veel nokjeepaats ar griidas kraasu vairaakkaartiigi.
1. ar RLKR kraasas nonjeemeeju nonjeemu kraasu cik nu vareeja.
2. gruntaashana ar akrila grunti
3. ar mira6950 + mira 4730(plastifikators) aizpildiiju robus, caurumus un izliidzinaaju virsmu. Aizgaaja 2 maisinji.
4. akal grunte.
5. Stafor akrila hidroizolaacija. (vispaar diezgan shtruntiiga, noekonomeeju. Lipiiga pat peec nozhuushanas. Varbuut labaak vajadzeeja mira4600 vai Knauf Flachendicht njemt).
6. fliizhu liime mira3250.
7. akmens masas fliizes.
8. mira supercolor spraugu aizdare.
9. paareejaas shkjirbinjas gar malaam un ap margu dzelzhiem aizpildiiju ar silikonu.
aa veel shuves no virsas neskaadeetu paarklaat ar aizsargslaani.
Galvenais nenjemt materiaalus, kas domaati iekshdarbiem un nav elastiigi. Man neizdevaas atrast aara darbiem domaatu griidu pashliidzinosho materiaalu. Tas mira6950 bija ciitiigi jaaliidzina pasham.![]()
Zem fliizeem jau nemaz tik ljoti gudu nevajag, pashliidzinshie sanaak nejeedziigi daargi prieksh taada pielietojuma. Un nemazjau vinji tik skaisti neizliidzinaas, taapat jaastumda ar deeli. Vizuaali jau itkaa iztek liidzens, bet kad pieliek liimenjraadi...
Un tas nebij kaads konkreets suudiigs exemplaars, es visvisaadus esu pameeginaajis.
--
KPL
Nu jaa. iisteniibaa balkona griidai jaabuut 2% sliipumaa, uudens tek nost.