Pakeshu logi

Sveicinaati!

Vai te kaads peedeejaa laikaa ir licis plastmasas pakeshu logus un var padaliities pieredzee par vieteejiem razhotaajiem?

Pasham savulaik lika Montaazhnieks-D, kursh nav no tiem leetaakajiem. Tas bija pirms trim gadiem, pienjemu, ka tagad ir razhotaaji ar labaaku kvalitaates/cenas attieciibu.

Z.

nju pirms gada gan liku, bij no www.logu-pasaule.lv

tiiri laba, cena normaala, darbs norunaatajos terminjos un kvalitatiivi.

janis

ir taada firma Olav-M viss bij OK

pirms likt jebkaadus logus, iesaku ieskatiitis un pasmelties info no www.lldra.lv , sadalja "sertifikaacija". tas gan automaatiski nenoziimee, ka logi buus kvalitatiivi, bet gan to, ka shiim firmaam ir infrastruktuura un iekaartas, ar kuraam ir iespeejams sarazjot kvalitatiivu produkciju. pats pirms chetriem gadiem liku krone, probleemu nav bijis, nekas nav izljurkaajies (atshkjiriibaa no citur redzeetiem logiem), veel var ieteikt aili un montaazjnieku-d (cik nu atceros no taa laika cenu aptaujas un kvalitaates / cenas attieciibaam).

andris

Mani apmierinaja Reon. Pat pec 6 menesiem bez kurkstesanas atnaca un piereguleja logus, kas saka verties sliktak.

Montaznieks ir OK. Tas nekas, ka dārgāk. Liku pirms 3 gadiem, vēl tagad nav nekādu sūdzību.

Montējot viņi paklājus un dīvānu apsedza ar savu plēvi, pēc tam izsūca putekļus

Paziņas lika pirms gada lētajā firmā - rokturi praktiski nokrituši, grūti aiztaisīt utt.

P. S. ne es, ne mani radi montāžniekā nestrādā, tā nav reklāma, bet pieredze

M.

Man piedaavaajums no montaaznieka bija nesameeriigi daargs, izveeleejos Eko M, viss veraas probleemu nav. Protams serviss ar puteklju suuceeju nebija......

Jaunākais forumā