LOGI no GLASKEK

chau tauta! ! !

Esmu noleemis dziivoklis mainit logus uz plastikaata logiem.

Pagaidaam vislabaakas piedaavaajums ir no Glaskek.

Vai ir kaadam viedoklis par sho kantori un vinju logiem.

Kaa vinjiem veicas ar montaazhu, vai kaadam nav bijushasn probleemas? ?

A

Re: LOGI no GLASKEK

Jau agraak esmu paaris reizes staastiijis par piedziivojumiem.

Ja neesi tehniski orienteets, un gatavs pats aktiivi piedaliities procesaa ar liimenjraadi utml, tad meklee citu kantori.

Man jamie logu lika pirms gandriiz 2 gadiem, terminsh reklaamaas bij 2 nedeeljas, klaatienee jamie soliija peec 3 nedeeljaam, reaali bij peec 4.

Montieri bij totaalaakie &%$(&$(&$, nekadveel savaa maajaa nebiju klausiijies nepaartrauktu maatesvaardu pluusmu vairaaku stundu garumaa.

Monteeshanas procesaa vislaik bija jamos jaakontrolee ar liimenjraadi, un jaapaluudz tomeer izdariit taa lai vismaz uz aci neredz ka skjiibs. Ar shtrumentiem ar vinjiem bij truuciigi, lai process nekaveetos, naacaas piedaliities ar saveejiem.

Rezultaataa logs ielikts daudzmaz taisni, bet virinaamaa dalja tomeer izraadiijaas mazliet skiiba un virinaas mazliet pasmagi.

Vopshem, ja pie vinjiem njem logu, tad labaak panjem paliigaa kaadus draugus, un montee pats. Vinjiem par to maksaat nau jeegas. Nekaa sarezgiita arii tur nav.

KPL

PS. Ja pa sho laiku attieksme ir mainiijusies, tad atvainojiet. Atlikushos logus 100% njemshu citaa kantorii.

Re[2]: LOGI no GLASKEK

Sveiks Karlis,

nu pieljauju domu ka tas ir stipri atkariigs no vechiem kas pagadaas uz likshanu, piemeeram cesiis dzeki baigi fiksi montee GLASKEK logus

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

RE: LOGI no GLASKEK

turpretii par Montaznieks-D varu bilst tikai tos labaakos vaardus!

cenniks bij zemaaks nekaa Nelsam un Elkoram, vairaak nepeetiiju.

pie tam beigaas tas veel pazeminaajaas.

tertminji bija preciizi - kaa saakumaa norunaats.

meistari pa istabaam izklaaja pleeves un peec tam ar suuceeju sasuuca putekljus un iznesa gruzhus.

visaa ciklaa nedzirdeeju nevienu krievisku vaardu par maati nemaz nerunaajot: ))

M.

Re: LOGI no GLASKEK

Man arii patiikamas atminjas par Mont-D. Bijaam gatavojushies uz lielu netiiriibu virtuvee, bet notika tieshi taa kaa aprakstiits - pleeves izklaaja, logu un palodzes uzstaadiija, gruzhus satiira un izsuuca.

Vieniigi pashi leetaakie vinji nebija.

M.

Ja vinji ir tik labi, tad vinjiem nemaz nevajag buut pashiem leetaakajiem, tas jau buutu aizdomigi: -)

Janis

Re[2]: LOGI no GLASKEK

Sveiks Maris,

ZINOT TO kaa Monmtaaznieks-D rekonstureeja pilseetas katlumaaju

Limbazos es nekad pie vinjiem vairaak neietu, nu varbuut ka logi vinjeim OK, bet to salshanu visi kas pilseetaa dabuuja salt veel ilgi atcereesies. . . .

Montaaznieks-D gan pie salsanas nebija vieniigais vainiigais. . . .

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

Re: Re[2]: LOGI no GLASKEK

>

> nu pieljauju domu ka tas ir stipri atkariigs no vechiem kas pagadaas

> uz likshanu, piemeeram cesiis dzeki baigi fiksi montee GLASKEK logus

>

nu droshi vien ka taa. Bet noteikti shaada attieksme neveicina to ka es atlikushos 2 logus arii pie vinjiem pasuutiitu.

Izskatiijaas ka vinjiem mazaa apjoma klienti ir tikai smaga nasta, tadjau vareeja taadus vienkaarshi neapkalpot.

KPL

Es liidziigi kaa Maris vareetu teikt ari par ''Livas''. Vinji vispaar rukaaja bez apstaajas, sarunaajoties rokas kusteejaas darot kaadu darbu un darbu izpildija preciizi, laikaa un kvalitatiivi agris

Jaunākais forumā