Kad man bija liidziiga probleema ar Electrolux, zvaniiju 118 un mani ar kaut ko savienoja, peec stundas atbrauca 1 viirs un visu salaboja uz vietas.
Lieki piebilst, ka veljas mashiina sapliisa piektdienas vakaraa.
Janis
nu jaa Elektroluxam serviss esot ar piebraukshanu klaat (taapat kaa AEG un veel kaut kam) paareejiem, ja nesarunaa savaadaak, tad oficiaalajam servisam jaapieved klaat...
agriss pacs arii gaidu uz riitdienu elektrolux veciiti
Ir bijusi vajadziiba ciitiigi iepaziities ar "pateereetaaju tiesiibu likumu". Tur taa starp citu ir teikts, ka lielaa sadziives tehnika uz servisu jebkuraa gadiijumaa ir jaanogaadaa pasham servisam t. i.
jaapiebrauc klaat. Liela skaitiijaas >10kg vai >20kg, neatceros. Ja serviss nebrauc pats pakalj, tad personai ir tiesiibas pashai aizvest preci uz servisu un veelaak piedziit transporteeshanas izdevumus no servisa.
Ja nebrauc, tad vari padraudeet ar pateereetaaju centru, varbuut nobiistas. 
Filtrs ir tīrs? Man tā gadījās kad filtrs bija piesists pilns ar visādiem gružiem.
F.
NU piedziit diez vai izdosies, jo tiks pamatots ka neesi izveeleejies piemeerotaako transporteeshanas veidu.... (DHL, vai ko taadu no daargajiem ja panjemsi....)
Praktiski ir taa ka serviss ar klientu vienojas par transporteeshanas veidu un taa izmaksaam, kuras piekriit segt garantijas serviss...
-------------
Rukicc
Kad man vajadzeeja remonteet veljmashiinu, atveeru riigas santiimu un zvaniiju pirmajam pagadiijushajam. Bija ok. Protams, ka meistars atbrauca pie manis - man pat praataa nevareeja ienaakt, ka taada manta kaa veljasmashiina pashai buutu jaaved uz darbniicu.
Starp citu, simptomi bija liidziigi un vaina izraadiijaas trubaas iestreegushas kapeikas lielaa daudzumaa.
Meistara telefons nejaushi ir saglabaajies - 9512084, Valeerijs (tikai "negadiijums" bija pirms vairaakiem gadiem, taa kaa nezinu, vai shamais veel darbojas).
Vineta
Tipiska vaina meedz buut arii no sievieshu veljas izkritushas puslokaa saliektas stiepliites, kas iestreegst suuknja laapstinjaas, suuknis vairs negriezhas un udeni neizsuuc.
Janis
Paldies visiem!
Todien vienkaarsi paneemu ZL. lv ierakstiju " velasmasinas" remonts un izleca tur taads sia " Antons K". Piezvaniju, vakaraa dzekinsh atbrauca, divataa izjaucaam un secinaajaam ka trubaa tieshaam iestreedzis sveshkermenis - plastmasas korkis, kas tur aciimredzot iekritis kameer velmasiina staaveejusi valjaa un aizkritis garaam velas mazgaajamajai mucai.
============================
Ha va nais dei!
Martins Pakalnins.