Sveiki!
No seniem laikiem sienas redzamaakajaa vietaa ir gaazes skaitiitaajs ar kraanu un trubaaam. Vai kaadam ir nedaargaakaa meistara koordinaates, kas novaac skaitiitaaaju zemaak -skapiitii. Kaadas ir darba cenas?
Paldies
Viktors
Sveiki!
No seniem laikiem sienas redzamaakajaa vietaa ir gaazes skaitiitaajs ar kraanu un trubaaam. Vai kaadam ir nedaargaakaa meistara koordinaates, kas novaac skaitiitaaaju zemaak -skapiitii. Kaadas ir darba cenas?
Paldies
Viktors
Man paarlika Oljegs (M. 9171185), ir sertificeets, nebija daargi.
Ja izdodas sameeklet kaadu LG viiru tad parunaa ar vinju privati...
man tas izmaksaaja ap 30Ls..
--
Oskars
Man atvilkās diezgan saguris LG vīrs un pateica, ka bez metināšanas un gāzes atslēgšanas tā lieta neies cauri un paģērēja maksāt 70-80 Ls, es labāk virtuves meistaram piemaksāju 10 Ls un viņš uztaisīja elegantu miniatūru skapīti uz skaitītāja, netraucē, labi izskatās, bet par LG radās nelāgs priekšstats, kā jau par visiem uzņēmumiem bez konkurences.
Labi, haltūras gribās, bet cenām jābūt samērojamām ar reālo situāciju.
Bet trubas uz jauno plīti pieskrūvēju pats.
M.
Es tomeer samaksaaju tos 40 ls - ko dariit. Kex pac tur pa 10nieku visu izdariitu, bet vinjam nebija metinaamaa, naaca veel otrs :>
Ja incee - Kaarlis, 6886130 (Latvijas Gaaze
Bij te kaads meegjinaajis zvaniit uz 04 un tad tur kaukaa galiigi pa leeto dabuuja - brigaadei haltuura vai kas taads.
PpZz, ar skaitiitaaju pie griidas - man ir taa drausmiigaa zaljaa kitajozu (laikam) kaste.