Trubu var aizvākt tikai to daļu, kura velkas no kopējās trubas līdz Tavam skaitītājam. Pārējo nesanāks, ja protams Tev nav ļoti daudz naudas 
Jāgriežās ir LG (Vagonu ielā, ja tas ir Rīgā), un tur viņi palūgs "Sprafku" no apsaimniekotāja, ka viņs piekrtīt, ka Tu noslēdz sev gāzi.
cik mazkā - nezinu, es tomēr sev to gāzi atstāju.
Pareizais variants ir prasiit lai gaazesdienests atsleedz gaazi "uz remonta laiku".
Man priex maksaaja 10 lashus: atnaca kekss un noskruveja skaititaju, noplombeja kraanu, uzrakstija aktu.
Skaitiitaaju es atstaaju, bet vareja ari paprasiit lai savaac. Nekadas sprafkas nav vajadzigas. Gazes trubu aboneshana ar nav jamaksaa. kaa saprotam, tad "remonta laiks" var ilgt neierobezhoti
))
V.
nupat atslēdzu gāzi.
procedūra ļoti vienkārša. Ar pēdējiem skaitīttāja rādītājiem jāiet uz jau pieminēto Vagonu ielu, tur sastādīs noslēguma rēķinu par patēriņu uz noslēgšanas brīdi. Tad ar gāzes tanti sarunā laiku, kad lai vīri atbrauc nogriezt to trubu. Trubu nogriež virtuvē pie sienas. Jāmaksā bija 21 Ls vīriem, kas grieza nost.
Pēc tam, ja būs vēlme atjaunot gāzi, to varēs veikt jebkurā laikā, par apmēram tādu pašu samaksu.
Apsaimniekotājam ar plīts gāzi nav nekāds sakars.