varbuut kaads zin kur dabuut kvalitatiivus vannas istabas kraanus, interesee taads, kuram karstais un aukstais uudens reguleejams atseviski, nevis ar vienu pulki.
varbuut kaads zin kur dabuut kvalitatiivus vannas istabas kraanus, interesee taads, kuram karstais un aukstais uudens reguleejams atseviski, nevis ar vienu pulki.
kurshos pirms briizha pirku kraanus v-istabai, gan tos jauceejkraanus, papeetiiju, panjeemu kauch kaadus no oras razhojuma.
izskatiijaas saliidzinoshi paarliecinoshi.
bij arii ar atsevishkjo groziishanu tur varianti.
janis
tastak nemoderni! (a par kvalitaati pac arii paklausiishos)
-- rower
A varbut veel labaak veelies to anglju variantu ar diviem atseviskjiem kraaniem aukstajam un karstajam uudenim katru savaa vannas galaa?
A kaac gan ir pamatojums njemot tradicionaalo kraanu ar atseviskjaam uudens padeves regulaacijaam?
Ja nu vieniigi kopeejs dizains. Jebshu ir kaadi citi pamatojumi?
Viens pamatojums vareetu buut liika uudens sisteema. Zinu konkreetu gadiijumu, kad visas uudens sisteemas pareiziibas deelj (a varbuut kaut kaa cita deelj) attalums ar taadu kombineeto kraanu no "vaarosh" liidz " ledains" ir ~1 milimetrs. Tad nu seedi un 10 minuutes regulee, kameer traapi uz kaut cik normaalu variantu.
izklausaas peec vienk suudiiga jauceeja, nevis sisteemas. Nu pastaasti man, kas tais trubaas var buut atskiriigs no vienkaarshi karsta un auksta uudenja?
Mainiigs spiediens un mainiiga temperatuura ir cits staasts, bet tas neatbilst aprakstiitajai probleemai.
--
KPL
tiesi taas reguleesanas deel arii gribaas veco labo, ar to jaunmodiigo oras ir nodziivots apmeeram 10 gadi, bet nu apnicis cakareetries.
apskraidiijis esmu pus riigu, pagaidaam ir traapijusies kaukaadi leetie noname varianti, mosk kaads kautkur taadus ir redzeejis.
ko tauta saka par razotaaju ar nosaukumu " FARIS"?
Man ir visaa maajaa, pagaidвm nekaadu sūdzību nav, viss ok. Man gan ir tie kraani, kur kopaa ar vienu regulē gan silto gan auksto uudeni.
Evita