Fundamentaala tiiriishana (mazgaashana)?
V.
Diezgan bezceriigs pasaakums
Zinu no personiigaas pieredzes. Miikstaas meebeles un tapetes pieziizhas ar to smaku. Vieniigi var meegjinaat ar pamatiigu mitro tiiriishanu (ko var tiiriit).
Z.
hmmm.. neteiksim, ka tas izklausiitos dikti iepriecinoshi: D miiksto meebelju nav daudz, tapetes gan ir. mozh ir zinaamas kaadas neganti efektiivas lapsu indes, ko jaukt uudenim klaat, lai nonjemtu smaku? tapetes nevar ar kaut ko sapuust?
Atvars
p. s. par hintiem paldies vienalga
Var sākt ar tautas līdzekļiem: mazgājamam ūdenim pievieno terpentīnu.
Var gadīties, ka jāmazgā vairākas reizes 
Lapsu indes nevajag, sapūst laikam arī nesanāks.
Pārlīmēt tapetes šķiet tev nelikās derīgs risinājums?
V.
vispirms jaapstaas, kaa vediisies mumsim taa iires dariishana. pirmajaa dienaa momentaa mesties tapetes paarliimeet neshkjiet pareizi, veelaak - nu, laiks raadiis. taapeec arii domaju par aatrajiem liidzekljiem, ja taadi existee. terpentiins vareetu dereet..
Atvars
Nopērc vai aiznjemies 10 kakjus un atstaaj uz 3 dienaam 
D.
P. S. Sorry par sarkasmu 
Kādus n-desmit spēcīgus wunderbaumus (kareklīši-atsvaidzinātāji, kur auto kar uz spoguļa). 
Me tualetē iekāra - svaigums visu diennakti. 
nav tas sliktaakais ieteikums... metriigaas kraasojamaas tapetes bez iipashaam priekshzinaashanaam pa vienu dienu var uzliimeet un pa otru nokraasot. Buus nedaargi un vel sienas sev veelamaaa kraasaa, kaareiz tas kas prieksh iires dzivoklja vajadziigs 
Maris
gadus 10 apakljam straadaaju iestaadee, kur kabinetos bij aizliegts smeekjeet, bet mees ar koleegji vakaros aizliegumu ignoreejaam 
Statoilaa pirkaam puushamo baloninju, kas slikto smaku likvideeja, neatceros kaa saucaas, bet vai nu kuuposha cigarete vai taas duumi uz baloninja bij uzziimeeti.
Piepīpēts dzīvoklis. Nav lielas atšķirības no piepīpēta auto. Iegādājos piepīpētu auto, nu jau gads būs riņķī, smaka vēl ir.
Smaržīgie kareklīši un visādi vīraki nelīdz.
Dzīvoklim noteikti visas tapetes pievilkušās, bez 100% kosmētiskā remonta neko ārā nedabūsi. Vienīgi vari provēt to smaku nomākt ar smaržām 
Mā.
vot ka maak cilveeki nomierinaat 
bet Q ir veel viens shajaa sakaraa - kur nopirkt terpentiinu, ko jaukt griidas uudenim klaat?.. vakar pamekleju: nav. tirguu varbuut esot.
vienaa vietaa man piedaavaaja vaitspirtu, no kaa gan atteicos: D
Atvars, veel nav metis plinti kruumos
Mandomaat, jebkuraa normalaa saimniecibas bodee jaabuut.
Bet pagajshreiz, kad vajadzeja, matiisa tirguu, kad ieiet no Brivibas ielas, pirmajaa buudaa pa kreisi, uzreiz pie ieejas, bija.
V.
es nesen pirku Tapro buuvmateriaalu veikalaa, gan jau nelsaa vai liidziigos jaabuut.
Aptiekaa var dabuut kvalitatiivu terpentiinu, bet kaartiigaa aptiekaa, kuraa gatavo zaales, iespeejams ieprieksh sarunaajot, panjem telefonu apzvani kaadas....
-----------
Rukicc
Incanti, a prieksh kam aptiekai terpentiins?
2G
a hvz. bet bija, nopirku, labs, stiprs stuffs, kaa vecos laikos
man bija licies, ka buus leetaaks, taada, labi ja 100ml pudeliite:
0.60Ls, kas man likaas laupiishana, bet nu ok 
Atvars
aptieka noperkamais terpentins ir tiraks neka buvniecibas materialu veikalos.