Gateros ārpus lielpilsētas.
Karlis
Sarakstiijos ar www.tilmaci.lv
Saka, ka vediishot no krievijas. Tas ir normaali?
Un veel, man jautaaja, egli vai priedi es gribot... nezinaaju, ko atbildeet. Varbuut kaads zin;)?
Maris
Traks! Sijas no krievijas!
)) Tak paņem tepat nogāz pāris kokus, aizved uz gateri, sazāģē kādas un cik garas vaig. Var jau gadīties, ka visi gateri neēd garākus kokus par 6m, bet nu - meklēšanas vaina.
Kaut gan - ja vajag tūlīt un uzreiz, sausas un piesūcinātas, tad tik ver maku vaļā...
Karlis
Zini no krievija jau vairs nav nmoderni vest, arii cenas daargas....
tagad jau skataas uz ukrainu baltkrieviju..... leetaak ir sazaagjeet tajaa galaa nekaa te uz vietas, jo kokus jau latvijaa ar ir kaa ir iepirkt normaalus pa sakariigu cenu...
kaada starpiiba kur vinsh audzis......
-----------------
Rukicc
Ja vien tas nav Chernobiljas apgabals...
Janis, ar griidas deeljiem no Arhangelskas it kaa.
Mja, dadziivojushies esam.
Pat shirpotreba veikalos nopeerkamaas meebelju plaaksnes ir vaaciski markjeetas - sheit vairs vispaar neviens koksni neapstraadaa?
--
KPL
Izstaadee bija 2-3 kantori, kas no vaacijas ved liimeetaas sijas visaados izpildiijumos. Cena ap 3xx Ls kubaa. Domaaju, ka cena ir sakariiga!
D.
Sveiks,
Vaacijaa man domaat plaatnes nerazo tolkam....
Vinjas taapt ir izceljojushas pa pus pasauli ...
Gerkenaa kaadu laiku atpakalj (>2 gadi) vareeja nopirkt meebeles no Vaacijas pa baisi labu cenu.... tikai nez kaapeec vinjas bija razotas latvijaa speciaali vaacijas klientam, iedomaajieties kaada ir cena ja taas meebeles pa leetu naudu sarazo latvijaa aiztransportee uz vaaciju tur paglabaa noliktavaa un veel atved atpakalj uz latviju............
Sirpotreba veikalos taadas mantas kaa kokmateriaalus nevines nepeerk, vajag runaat ar razotaaju pa taisno....
www.lamekoimpex.lv/LV/Zagmater...
byko.lv/zagmateriali.ht...
www.mans1.lv/LV/zag.html
www.lindeks.lv
www.akorns.lv/lv/zagmater.html
www.exim.lv/pls/eximmain/exim_...
www.kurekss.lv/Prop_LV.asp
www.kronus.lv/p-3-lv-3.html
www.vewood.lv/produkcijaz.htm
www.nelss.com
ir kur izveeleeties un bez siem ir veel vesela kaudze.... ar lielaakiem un mazaakiem kantoriem....
----------
Rukicc
Paldies, pietiks jau;)
Kameer mekleeju sapratu vienu - jaaskataas vienkaarshi labaakie materiaali vai droshaakais piegaadaataajs (ka sarunaatajaa laikaa kaut ko atvediis).
Starpiiba cenaas no pasha aizdomiigaakaa paardeveeja liidz "visdoshaakajam";). uz veselas maajas vajadziibaam sastaada
Absoluuti bezjeedziigi skraidiit un mekleet pa kantoriem, ja vajag varbuut padsmit plaaksnes gadaa.
Razhotaaju vietaa es ar taadiem mazpirceejiem nerunaatu.
--
KPL
Nu ja tu pa vienai plaaksnei meenesii peerc tad toch tevi pasuutiis triis maajas taalaak, bet ja peer 15 plaaksnes uz reiz tad jau nu kaut ko sadomaas....
Ar nelielu shkjirbu, Tu neiri razhotaajs :-) Peec Tava teiktaa tad jau arii piem. logu razhotaajiem visus klientus vajadzeetu suutiit ratataa.
Taadaa gadiijumaa vinji bankroteetu pat neuzsaakushi aktiivu darbiibu.
Es 5 gab liimeetas plaaksnes no razhotaaja pirku nu jau vienu reizi septinjos gados.
Un Latvijaa taada _vairum_tirgus pat iisti nav, ir tikai kaut kas pa vidu starp mazo tirgu un ljoti mazo tirgu.
Jans
Da man pasham nau ne mazaakaas intereses vazaaties un kaukur mekleet tos siikumus pie razhotaajiem. Slinkums kombinaacijaa ar degvielas cenaam noziimee ka labaak aizvilkties uz tuvaako shirpotreba veikalu.
--
KPL