gribu iireet dziivokli

sveiciens!

ja kaads man pirms tam teiktu, ka iireejama dziivoklja atrashana ir tik sasodiiti sarezhgjiita padariishana, es buutu smeejies pie zemes krizdams, tak vot taga smiekli diezko vairs nenaak: D

vajadziiba taatad: bai gribaas iireet 1istabas dziivokli, teika, jugla, mezhciems, chiekurkalns, purvciems, pljavnieki.. da i pat tuviinaa paardaugava dereetu, ja kas labs.

meebeleets - vismaz galvenaas meebeles, taads mazs skapiitis un shitaads mazs galdinjsh tur droshi nav nebuut, dereetu ledusskapis/TV/veljasmashiina, virtuve +-, nu taa, lai ir prieks tur dziivot . telefons gan nav vajadziigs. vairaak par 140-150Ls+kom negribeetos maksaat. ja saimniekam eertaak ir maksaat visu pasham, reizi meenesii ienaakot nochekot skaitiitaajus - jo labaak man .

kaa tur ir - par taadu cenu visi kriit gar zemi un maxaa man lielu naudu par labo izsmiidinaashanu vai ir reaali kaut ko dabuut? shobriid esmu pieteicies triis agjentuuraas un pie vienas agjentes , tak pagaidaam rezultatu naff. 2x gan izdevaas saseenjot iipashniekus, bet tur kaut kaa neiznaaca - pie vieniem panjeema tas, kas bija pirms manis, a pie otriem es kaut kaa galiigi nesajutos laaga. izskataas, ka maakleriishi buus visu sagraabushi, kaut ko atrast bez jamo klaatbuutnes jau saak shkjist bezceriigi.

akjaa: bujaanus neriikoju, lupatas nededzinu, jociigi nesmejos, dziivoklii [da pedeejaa laikaa i vispaar] nepiipeeju, nauda arii irraid,

IMHO laags iirnieks .

SWK, s opredelennim mestom zhitelstva gan, bet vaig, dikti vaig. ja nu kas ir, vai ir zinaams, kas iziiree - padodiet zinju, plz.

Nav pievienota neviena atbilde.

Jaunākais forumā