sveiciens!
ja kaads man pirms tam teiktu, ka iireejama dziivoklja atrashana ir tik sasodiiti sarezhgjiita padariishana, es buutu smeejies pie zemes krizdams, tak vot taga smiekli diezko vairs nenaak: D
vajadziiba taatad: bai gribaas iireet 1istabas dziivokli, teika, jugla, mezhciems, chiekurkalns, purvciems, pljavnieki.. da i pat tuviinaa paardaugava dereetu, ja kas labs.
meebeleets - vismaz galvenaas meebeles, taads mazs skapiitis un shitaads mazs galdinjsh tur droshi nav nebuut, dereetu ledusskapis/TV/veljasmashiina, virtuve +-, nu taa, lai ir prieks tur dziivot
. telefons gan nav vajadziigs. vairaak par 140-150Ls+kom negribeetos maksaat. ja saimniekam eertaak ir maksaat visu pasham, reizi meenesii ienaakot nochekot skaitiitaajus - jo labaak man
.
kaa tur ir - par taadu cenu visi kriit gar zemi un maxaa man lielu naudu par labo izsmiidinaashanu vai ir reaali kaut ko dabuut? shobriid esmu pieteicies triis agjentuuraas un pie vienas agjentes
, tak pagaidaam rezultatu naff. 2x gan izdevaas saseenjot iipashniekus, bet tur kaut kaa neiznaaca - pie vieniem panjeema tas, kas bija pirms manis, a pie otriem es kaut kaa galiigi nesajutos laaga. izskataas, ka maakleriishi buus visu sagraabushi, kaut ko atrast bez jamo klaatbuutnes jau saak shkjist bezceriigi.
akjaa: bujaanus neriikoju, lupatas nededzinu, jociigi nesmejos, dziivoklii [da pedeejaa laikaa i vispaar] nepiipeeju, nauda arii irraid,
IMHO laags iirnieks
.
SWK, s opredelennim mestom zhitelstva gan, bet vaig, dikti vaig. ja nu kas ir, vai ir zinaams, kas iziiree - padodiet zinju, plz.