Tiek izirets dzivoklis

Sveika tauta,

Ir ienacies jauks vienistabas dzivoklis Brivibas/Bikernieku krustojuma rajonaa, saulains, piektais stavs, visas ertibas (centralapkure, siltais udens, vanna, gazesplits, dzelzs durvis, pakeshlogi utt), normala stavoklii. Ipashniece velas izireet uz ilgaku laiku (vismaz 1 gadu), cena: Ls150+komunalie. Maksa 2 meneshi uz priekshu. Paslaik ir tur dazhas mebeles, bet var uzskatiit ka tukshs.

Interesentiem - mail privati.

V.

(PS dzivokli redzeju - man patika. Vieta jauka, telpu izvietojums sakariigs. Ja butu vajadziba, tad njemtu pats)

es jau neko.. tikai njemot veeraa, ka uz ILGAAKU LAIKU... un BEZ MEEBELEM...

-- rowers, laikam dikti nabadziigs, kaa jau studenc.

starp citu, ar ir doma dziivokli iziireet. Jautaajums ir, ko saprot ar komunaaliem maksaajumiem.

Tipa shobriid apsaimniekotshana + siltums + uudens (nav skaitiitaaju) man izmaksaa piemeeram 45Ls, apkures sezonaa.

Tad ko es tagad varu nodeeveet tos komunaalos maksaajumus, kas naak klaat pamatiires summai, ko gribetu prasiit?

Tipa tikai uudeni-elektriibu-gaazi, vai arii veel klaat tos apsaimniekotshanas izdevumus + siltums

Vaardusakot, ja es prasiishu 80Ls+komunaalie, sanaaks

1) 80+elektriibu+gaazi

2) 80+elektriibu+gaazi+45ls, kas man shobriid regulaarais maksaajums

Baigi sarakstiiju, cerams, ka saprotami

banditos

Domaju, ka parastais variants ir 2) tipa visus rekinus samaksa + saimniekam uz rokas!!

un man liekas labвk laist visus maksвjumus caur sevi, t. i. оrnieks pвrskaita tev visu summu un tu tвlвk apsaimniekotвjam, udenim. Оrniekam var " sanвkt" kвdus 3 mзneрus nesamaksвt servisa sniedzзjiem un parвdnieks bыsi tu. Protams, var jau prasоt arо lai parвda maksвjumu uzdevumus.

j

Nu, tas ka pasham vidutaaja loma jaauznjemas, tas ar taa domaats ir. tik nu katru meenesi jaapiebrauc elektriibu apstiities, cik noteeree un tel. reekjins veel ir ikmeenesha mainiigais.

paareejaas izmaksas jau ir konstantas.

1) sauc par 80+ skaitiitaaji.

2) ir tas ko tu aprakstiiji

un vispaar - kaa tu pateiksi - taa arii buus, ir piemeram taadi varianti redzeeti 130 un viss iekshaa (un wohnungs superstaavoklii, i veljasmashiin bij i gultinja i teljuks) iznjemot internetu un telefonu.

-- rowers (par 80+skait noteikti padomaatu par paarvaakshanos.)

Jaunākais forumā