Re: stikla virsmas
Vaitspirts vai kaads cic shkjiidinaataajs var paliidzeet, tikai taa smaka. . .
Izslaveetie liidzeklji virsmu tiiriishanai vareetu buut noderiigi tad kad viss ir notiiriits lai uzlabotu aromaatu. /
Shitaa tiiriiju paaris gadus vecu gaazes pliiti un virtuves skapiishus kad paarvietoju.
AgriX
: )) Ljoti pazistamas izjutas, plits izskatas super, bet lidz pirmajai cepsanai. . . Izmeginot tiesam n-tos lidzeklus, nonacu lidz variantam ar parasto trauku mazgajamo FAIRY, ko rupigi notira un tad ar sausu dvieliti uzspodrina. Nepaliek svikas un spid ka spogulis, kaut gan ari tikai lidz nakamajai cepsanai. . . Skaistums prasa upurus: )
bet vai uz elektriskajam virsmam tas neattiecas? ? ? vieniga atskiriba laikam ir tirisanas ertums.
Nu es tiiru ar parasto trauku mazgajamo (mums ir Fairy).
Cik man zinams, tad vismaz Electrolux piedaavaa savaam virsmam kaut kadu specialo tiraamo. Diemzel nav sanacis izmeginat, vai ir kada jega vai nav izdot naudinu (laikam ap 5 Ls par tilpumu x) par to.
Solvita
RE: stikla virsmas
Es elektrisko virsmu tiiru ar CIF, nosmeereeju, atstaaju kaadu briidi, lai atmirkst un viss smuki nonaak nost. Taapat uzspodrina ar dvieieliiti un virsma ideaali tiira.
Armands
Nu es ari pameginaju ar FAIRY, vienig negaidiju, uzliku un njeemu nost.
Mosk japagaida kaadu briidi, lai paspeej tos taukus izskidinat.
Re[2]: stikla virsmas
Sveiks Armands,
Aga un slavenaa reklama ka CIF neskraapee virsmu. . .
Visa tava virsma pieljauju domu ka ir ar siikaam mikroo sviikaam savilkta kuraas tie netiirumi iekshaa seezh un aaraa var dabuut tikai ar CIF.
Es to saku taapeec ka parastaas virtuves kruuziites kaartiigi izberzot ar CIF, ljoti aatri paliek netiras(dzerot melno teeju) un netiirumi araa nav dabuunami un ir redzams ka tur ir taadas smalkas sviikas.
taateikt iesaaki lieot CIF, tad ar neko citu tiiru vairs arii nedabuusi.
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
jopcikpopcik, ta jau labaak eest eednicaa nekaa katru reizi puleet pliiti: )
peecis
Nu taas pliitis tak jau domaatas tiem, kas eed eedniicaa by default un eest maajaas taisa vienreiz gadaa sievieshudienaa. Bet virtuvi tiira algota tantinja.
--
Kaspars.