Vai populara valoda kаds var paskaidrot ar ko atskiras akomulatora skruvgriezis no urbja? Vai ar vienu no №iem nevar darпt abas lietas? Vai tur ir kada butiska nianse!
Martins
Vai populara valoda kаds var paskaidrot ar ko atskiras akomulatora skruvgriezis no urbja? Vai ar vienu no №iem nevar darпt abas lietas? Vai tur ir kada butiska nianse!
Martins
principaa - var. parasti gan normaalai urbshanai jaudas ir pamaz
+ veel bez speeka regulatora tas laikam arii nesauksies skruuvgriezis.
Grieshanas aatrums un jauda.
Urbim lielaaks ![]()
Galvenais Pluss no Urbja skruvgriezim ir vada neesamiiba, iespeeja reguleet ar kaadu speeku pievilkt skruuvees, leenaaki apgriezieni un arii daaragajam galam automaatiska bremze, tb negriezhas inerces peec liidzi kameer apstaajas....
Ar Skruuvgriezni urbt ir neerti, jo jamajam ir paaraak mazi apgriezieni un tas notiek baisi leeni.....
Svars arii katram instrumentam savaadaak izbalanseet atbilstoshi veicamajiem darbiem....
parasti skruuvgriezim maksimaalie apgriezieni ir diezgan mazi, kas urbshanai bish traucee. bet muusdienaas iraid arii taadi kam shitaas probzas nau.
Skruuvgriezim ir milziigs griezes moments pie maziem apgriezieniem - tas nu urbshanai nekaadiigi netraucees![]()
--
KPL
Tad ko pirmo pirkt Urbi vai skruvgriezi lai sakotneja posma var adrit abus?
Visu izska tas kas vairaak ir jaadara....... ja dazas skruuves tad var ar roku saskruuveet...... savukaart ja nopietni perforatora darbi plaanojas tad ar akumulatornieku nekaa....
> ja nopietni perforatora darbi
> plaanojas tad ar akumulatornieku nekaa....
tiesh taa.
Pie vajadziibas ir iespeejams skruuveet ar parasto urbmashiinu, un arii urbt ar skruuvgriezi (dikti gribas saukt par skruuvmashiinu).
Ja jaaskruuvee regipsis - ar urbmashiinu ir ljoti ok, jo taapat jaalieto kaadi gali kas ierobezho skruuves ieliishanu dziljumaa.
Ja var atljauties _labu_ skruuvgriezi, tad visdriizaak ka tas derees universaali.
Es jau laikam pirktu paprieksh urbmashiinu. Iisteniibaa taa tas arii bija![]()
Amatiersituaacijaa ir veerts padomaat arii par variantu, ka peerk abus shtrumentus, bet leetus un suudiigus. Ja nav milzumdaudz darba gaidaams, tad atmaksaajas pat ja kaads no shtrumiem pusceljaa jaapeerk jauns.
Cik zinu, amurikaanji pat profinji meedz pirkt leeto kjiinieshu crapu, veselaam paleteem - palieto kameer nospraagst, un njem naakamo.
--
KPL
Urbmashiinu leetu nu OK, bet skruuvmashiinu leetu nu paldies.... nevar saliidzinaat ar daargo galu...
Shajaa sakaraa:
Vajag man taadu, elektrisko skruuvgriezi, kuram pievilkshanas speks reguleejams liidz ljoti mazam lielumam (pareizaak sakot, jaaskruuvee tievinjas, iisas skruuviites, taada vinjsh var buut svaks un mazs). Citaadi tie, kurus es esmu nopircis, "uz pashu vaajaako" 2...3mm skruuves "aprauj rinkjii".
Maris
BOSH IXO esi meegjinaajis?
ixo ir baigi forshs verkjiits.
vienigais iebildums ir par virzienu parsledzeju, kursh manuprat ir diezgan neveiksmigi izvietots.
v.
Kur taadu pirkt?
Maris
Tas nau vieniigais B&D arii kaukas liidziigs ir, un citiem arii. Man kaukaads vecaaks bosch mazais skruuvgriezels iraid, mazaam skruuviiteem bija ok.
Aber nopirkt var praktiski visur, kur vien shtrumus tirgo.
--
KPL
> skruuvmashiinu leetu nu paldies....
> nevar saliidzinaat ar daargo galu...
nu pag, imho _ir_ starpiiba starp 20 un 120Ls - zem 120Ls neuzskatu par daargo galu. Nau absoluuti nekaadas jeegas izgaazt milzu naudu, ja peectam paaris reizes gadaa paskruuvees. Pats jau kaukaadus gadus 5 skruuveejos ar skil skruuvgriezi, par ~50Ls (tolaik) - un nekas, joprojaam straadaa. Un straadaats ar vinju ir daudz.
--
KPL