Dzelzs durvis

atkal es

Droši vien, ka šī tēma ir runāt un pārrunāta listē- taču man kļuvusi aktuāla.

Nevaru saprast- kādas firmas durvis, lai izvēlās?

Atveru RS (Rīgas Santīmu) tajā ir vesels atvērums reklāmām par šīm firmām.

Esmu aplūkojis webā Baulain, Elaks (tur vismaz bija tipa gatavas komplektācijas un cenas). Taču atsauksmes iekš www.antireklama.lv par baulain nav tās labākās.

Nezinu īsti, kam pievērst uzmanību izvēloties šādas durvis!

Vai ir jēga ņemt tās locītās vai vienkāršās (baulainā - EuroDurvis vai parastās).

Šīs durvis nebūs ārējās, bet gan iekšējās.

Koka negribās ņemt, jo šķiet, ka nav tik drošas kā metāla durvis ar savu zirnekli.

Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi firmas izvēlē un iegūtā produkta expluatācijas gaitu .

Paldies.

Rudenii tika njemtas baulaina eurodurvis, jaasaka uzreiz ka webaa uzraadiitaa cena nav pareiza, reekjinies ka buus daargaak.

Kaut kas tur bija ar teminjiem, baigi stiepa gumiju, uzstaadiitaaji bija atbraukushi bez kaut kaadiem darbariikiem - padaliijos ar saveejiem.

Beigaas jau viss bija normaali, tikai besii taada attieksme.

Veel var apaskatiities www.solocks.lv, gan jau veel daudz kur veikalos seezh personaazhi kas no durviim iisteniibaa neko nejeedz bet saucaas ka konsultee un pienjem pasuutiijumus...

Varu ieteikt firmu GEVIR Ātri, kvalitatīvi, saprātīgas cenas.

Jau 5 gadus ekspluatācijā nav problēmu

Māris

Es nākamās durvis likšu masīva koka, ar labu slēdzeni. Neesmudzirdējis, ka kādam būtu īpašums apzagts, pusstundu ar cirvi durvisskaldot Tikpat labi var ar autogēnu pusstundu griezt metāla durvis. Visa sāls ir slēdzenē, savukārt slēdzeni labu var ielikt arī kokadurvīm, ar visām aizsardzībām pret izcelšanu u. t. t. Iepriekšējās 2 reizes pasūtīju durvis Elaks. Durvis varēja būtkvalitatīvākas (grab iekšā, laikam nepareizi nostiprināti kautkādisavienojumi), kā arī attieksme no firmas tika saņemta vinotaļ dīvaina- bij dienas vidū jātriecas uz viņu kantori maksāt par durvīm skaidrānaudā, kaut gan iepriekš ar aģentu bija norunāta civilizētāka norēķinukārtība. Uzstādīja gan visu ātri un kvalitatīvi, nav kur piesieties, izgatavoja laikā.

R

=?iso-8859-4?Q?

lasu un atceros, ka ugunsdzeseji 22 minutes tadas lauza vala M. Kempes iela, pavisam nesen...

maara

Man domāt, ka kura firma pirkt lielas starpibas nav. Ja nemaldos es pasutiju durvis firma kas atrodas uz Tallinas ielas netalu no KR. Barona ielas.

Atveda norunataja laika, uzstadija atri un kvalitativi. Cena bija ok! Vis atkarigs ko izvelas par atslegam, Aizputes vai Mottura

Vairak japievers uzmaniba pasam sledzenem, nevis durvim. Ka pasi pardeveji stastija, tad ne jau durvis ir tas kas tiek atlauzas, bet sledzenes.

Protams janem vel vera negadijumi ar uguni un Ķempes ielu.

Man choms lika pie Miolan, Mezha ielaa 4. Tikai nevajag klinkjus pie vinjiem pirkt, tad sanaaks leetaak (vinji pashi taa teica).

Z.

Un pirms shitaas kampanjas tas nebij naacis praataa?

Taga visi dazhas nedeeljas pabljaustiisies, dazhi signalizaaciju tirgonji konreeti uzvaariisies, un tad viss noklusiis. Un nevienam taapat nekas laaga labaak nebuus kljuvis.

--

KPL, joprojaam ar plaanaam kartona durviim un aizputes "sleedzeneem"

=?iso-8859-4?Q?

kamdel man tam butu bijis janak prata, man nav bleka durvju, man ir sunu bars un nikna omite.

nja, un vel piekombinejot logu rezgus - superigi pasarga mantibu no nozagsanas un sevi no izglabsanas.

maara

Jā. Tev ir viss tip-top

R

Hmmm.

Kāpēc labāk koka? Estētiskāk? Labāka skaņas izolācija?

Ja visas tās fīčas saliek uz koka durvīm- cenas nesanāks 3x augstāka par metāla durvīm?

Laikam būs jāpameklē info par āra koka durvīm.

Tikkai nepasūtiet durvis firmā "Pakavs AI" ritīgi brāķdari un naudu atpakaļ nedabūsiet!

Estētiskāk. Sanāk dārgāk, kā metāla durvis, bet nu man nianse būs tāda, ka nebūs jātaisa dzīvokļa durvis, bet "ieejas zona" mājai.

R

Elaks ....

Pirmās durvis ielika OK, tāpēc arī pie viņiem pasūtīju otrās.

Atbrauca nomērītājs, nu šausmīg ieinteresēts notiekošajā, bezmaz procesa ķīmiskās formulas noskaitīja.

Ielikt atbrauca pārītis urlu, durvīm vaļā esot smēķēja uz nebēdu, jaunās, kā velāk izrādījās, neiemetināja pa perimetru, bet pievilka kādos 8 punktos, leņķis nebij precīzs - vaļā verot tās pašas dauzās pret kaimiņu durvīm, vecajām kartonenēm pārkrāsoja numuru un nolika pie atkritumu trubas, lejā nenonesa, atkritumus pie durvīm nācās slaucīt pašam....

Īstenībā tā bija arī ar MD logiem - pirmos ielika OK, otros - nu tā ........

Māris

ak, ku paziistami izklausaas... Pagaidaam veel nekaadi savaadaaki "speciaalisti" nav gadiijushies.

--

KPL

Jaunākais forumā