Kads stavoklis ir beninju vai ari studiju - gleznotaju darbnicu pedejo stavu dzivoklu tirguu? Vai ir piedavajums vispar? Man radas doma, ka gribas padzivot kaut kur augstak un paskatities uz jumtiem vakaros. . . . : )
Kads stavoklis ir beninju vai ari studiju - gleznotaju darbnicu pedejo stavu dzivoklu tirguu? Vai ir piedavajums vispar? Man radas doma, ka gribas padzivot kaut kur augstak un paskatities uz jumtiem vakaros. . . . : )
RE: Beninji
Re kur piedaavajuns - paardodu privatizeetus beninjus Briivibas un
Tallinas ielas rajonaa, Velux jumta logi, regipsha sienas, griesti, melnaas griidas! 119, 1 k. m. , uz pazobeles rekina iespeejams ieguut papildu platiibu - 30 kv, kaa arii iespeejams veidot verandu. Laba panoramaa visapkaart. Cena 35 tukst. Ls, lai gan runaajama.
Ir bildes!
Kaspars
Re[2]: Beninji
grmh, shitais jau kuro reizi, nenocietos: ) tas ir reaali briiviibas ielaa vai tallinas ielaa?
Rich ------------
RE: Re[2]: Beninji
Brivibas ielaa 129, otraa maaja pirms Jaunas Gertrudes bazniicas braucot uz cetru - liela dzeltena un smuka: ))))
K.
Re[4]: Beninji
hmm, 7ais staavs sanaak, nav lifta un dzelzs durvis? =)
ja tie ir citi beeninji, tad sorre, bet ja tie pashi, tad grmh, nezinaaju, ka regjipsha sienu ielikshana maksaa tik daargi; >
Rich ------------
Re: Beninji
Turpinot to pashu teemu - vai kadam ir pieredze beninju pirksanaa? Es nesaprotu, kur meklet, kadas majas, kam pieder ti beninji, un kur var dabut info par to iegades iespejam. Jo, cik es saprotu, ir ta, ka sakotneji tie pieder pasvaldibai, un logiski, ka taa neinteresejas par iespejam pardot vai privatizet, tadel, es nezinu, ka lai noklust lidz tadas pasvaldibas attiecigajiem cilvekiem. . .
help please! ! ! ! ! !
RE: Beninji
Beninjus var privatizeet tikai 2 gadiijumos
1) apakseejo dzivoklju iipasnieki;
2) kaa maakslinieku darbniicas
Re[2]: Beninji
man liekas, ka var tikai tie, kuriem shobriid ir iires liigums kaa dziivojamaam platiibaam.
ja maaja ir privatizeeta un beenini ir kopipasumaa, tad ar visu maajas (nevis tikai kaapnju telpas vai apaksheejo dziivoklju) iipasnieku piekrishanu. .
nu un protams var saimnieka maajaa, ja saimnieks piekriit paardot beeninju dalju. . .
RE: Re[2]: Beninji
Es zinu, man jau arii shii probleema. Stulbie kaiminji neparakstaas, a maja tad liela: )))))