Sadzīves tehnika

Sveika tauta!

Gribas dzirdeet Juusu atsauksmes par Sniage leduskapjiem + un - kāpēc pirkt un kāpēc ne nesmaadeetu arii kaada: Snaige RF360.4701A ( www.220.lv/product4328LV.html ) lietotaaja atsauksmes.

Varbuut labaak izveeleeties Snaige RF360.1701A ( www.220.lv/product4143LV.html ) atšķirība- nav elektroniskais vadības panelis.

Biezhi ir dzirdeeta firma Beko. Veljas mashiinas ir ljoti pievilciigaa cenaa.

Pamekleeejos pa forumiem - kamer jauns tikmeer tuata saka - ok, tikliidz >1 gadu taa sakaas, ka visaadas shaizes Varbuut kaads arii var kaut ko pateikt par sho firmu?

paldies!

nuu, ir gumijas, rokturi, enjgjes utt ir kaut kaada snaige. kopumaa ok, tikai durvis bish shkjiibas, nevar perfekti piereguleet - ja lielaas taisnas, saldeetavai shkjiibi un otraadaak

nav paaraak traki, taapeec servisteeli mociiti netika, bet nu tomeer

probleema pamataa ir tajaa, ka pa vidu abaam duravaam ir tikai viens stiprinaajums, taatad paarreguleejot vienas mainaas arii otru novietojums.

Snaige ledusskapis man jau ir 3 gadus (viens un tas pats eksemplārs).

Modelis - RF315-1703A. Nesūdzos. Kluss, labi saldē, ērts, skaists.

Snaiges taisa leiši, bet iekšā liek, ja nemaldos, Elektrolux vai lielākiem Danfoss kompresorus, tb firmas ar vārdu, bet pārējam jau tur nav kam plīst

Ja būtu jāpērk jauns (ne šī vietā ), pirktu Snaige.

Bet beko man pat nosaukums nepatīk.

BEKO esot sviests... pats gribeeju kaut ko pirkt, bet paziistams veikalnieks teica ja kaut ko no taa nopirkshot tad vish ar mani nerunaashot...

a par Snaigi runaajot- man jau 6 gadus Snaige un kluss tikpat cik agraak un lietojas tikpat labi kaa agraak..

agriss

vispar zinataji staasta, ka Snaige ir ar Electrolux ieksham. Ari manu vecaaku Snaige ir ljoti labs pirkums.

K.

> vispar zinataji staasta, ka Snaige ir Electrolux ieksham. Ari manu vecaaku

Mans arii.

Ausma

Snaige price/performance labākā attiecība. Pašam ir 1999 pirkts Snaige, vēl iet. Pamatfunkcijas pilda. Tb, tehnika ir tik laba, cik ļauj gar viņu nekrāmēties, Tai ir jāstrādā un viss.

Snaige strādā.

Senči nesen (mēn 2.) iepirka Bekas: veļmašīnu un ledusskapi.

Par veļas mašīnu var pateikt to, lai arī kā līdzeni mēģini noregulēt - dejo pamatīgi. Par ledusskapi - sūdzības nav dzirdētas.

Yeah, "pamatfunkcijas pilda".

Man tikai viens jautajums par pirms paris gadiem pirktu Snaigi:

Vai tieshaam "burbuljojoshi trokshnji" ledusskapja darbiibaa skaitaas normaali, kaa tiek apgalvots klatpieliktajaa lietotaja instrukcijaa?

V.

Ak jā, fotokamera nav iebūvēta...

tie troksnji ir visiem raxtiiti. no seerijas mikroveivaa kakjus nezhaaveet.

nu, LG krutais "direct drive" verkjis arii danco plashu veezienu, kad nau piesiets:]

--

KPL

Pie manis ir whirpool, tas gan nekur nedejo - kaut ūdens glāzi liec virsū.

Man uz 1200 apgriezienu elektroluksa staav visi vannasistabas piederumi.

Velja tiek mazgaata gandriiz katru otro dienu un vel nekas no taa visa nav nokritis.

To leekaashanu nosaka griidas stabilitaate un veljmashiinas atsvaru daudzums.

Elektroluxa veljmashiinai ja nemaldos svars ir ap 80kg saliidzinaajumam leetajaam veljmashiinaam tas balsts ir ieveerojami mazaaks un liidzarto atrii taas leekaa.

5 gadi leduskapim ir ljoti mazss kalposhanas laiks ja par atskaites punktu njemam nevis musdienu leto tehniku bet gan padomju laiku leduskapjus kas daudziem kalpo veeljoprojaam kaut arii savi 20 gadi vismaz jau ir nokalpoti.

Nu nau tur ko kjidaat, tie LG briinumi existee tikai prieksh nabadziigaas austrumeiropas.

Svars - viens pats vinju bez lielaam gruutiibaam cilaaju, kaut labi treneeti man ir tikai zhoklju muskulji: D

--

KPL

> Vai tieshaam "burbuljojoshi trokshnji" ledusskapja

> darbiibaa skaitaas normaali

Maneejo vispaar nedzird.

Ausma

Vo, vo. Brālītim senču dotam ledusskapim jau vairāk par 25 gadi (70to gadu vidū iegādāts) būs, "tovarnij vid" jau nekāds, bet strādā godam!

> Maneejo vispaar nedzird.

Tad iesaku sera korkjus izvilkt no ausiima vai arii beidzot to iesleegt !

Viens PTA paardeveejs, kursh teicaas esot izbijis ledusskapju remontnieks, par Snaigeem izteicaas ne paaraak (tapeec vinji snaiges vispaar netirgoja). Vinjsh teicaas, ka probleemas daudziem modeljiem esot ar elektroniku un daudzus lecskapjus naakas uzreiz peec iegaades dot garantijaa, jo gljukojot/nestraadaajot elektronika. Vispaar par lecskapjiem izklausiijaas, ka onka zinaaja ko runaa.

Tika iegaadaats milziigs Indesit ar Dunfos kompresoru un nu jau kaadu laiku ruuc bez probleemaam.

--

Kaarlis

Pirms 3 gadiem un 6 meen atpakalj tika iegaadaata snaige saldeetava. Kaa arii sievasmaatei arii taada ir jau 4 gadus un nekas, straadaa perfekti.

Labaakaa cenas/kvalitaates attieciiba.

Zemaak rakstiitais gan izklausaas par dezinformaaciju, jo servisu nodroshina snaige paarstaavnieciiba un neviss kaut kaads PTA meistars. PTA atved un viss, ar paareejo nodarbojas serviss. PTA neko taapat nemaina, maina tikai peec tam, kad attieciigais meistars izraksta defektaacijas aktu, peec kura tikai prece tiek mainiita. Nu neticu, ka Itaalju vai Korejieshu vai Polju ledusskapis ir labaaks par Leishu razojumu.

D.

P. S. Leishiem gan nepatiik, ka vinjus sauc par Leishiem, bet tas taa, starpnacionaala kacinaashana. Saprataat Zjirgugalvas (Latvieshi)!!!

=?iso-8859-4?Q?

ja D. bik rupigak lasitu, izpaliktu tik daudzu burtu teresana ;)) pievers uzmanibu sitam - _ esot izbijis ledusskapju remontnieks_

maara

Nemuldi, manai Snaigei nav ne burbuljojoshi, ne kaadi citi trokshnji.

Pilniigs klusums. Gaazes katlu dzird, ledusskapi - ne.

Kalpo gadus 8. Tiesa, ir 1x labots kaut kaads siikums. Un ar laiku uzaug ledus klucis kameraa, taapeec arii nedziedaaju slavas dziesmas. Bet tomeer nenozjeeloju Snaiges iegaadi.

Vineta

> Zemaak rakstiitais gan izklausaas par dezinformaaciju, jo servisu nodroshina

> snaige paarstaavnieciiba un neviss kaut kaads PTA meistars.

Zinu, zinu, paardeveejs arii to teica, bet ziepe taada, ka pirmais, kur lielaakaa dalja pirceeju skrien ar beigtu tehniku, ir tieshi veikals. Ta nu paardeveeji dabuu skaidrot niknajiem (tak nepatiikami - iesmeereeja luuztoshu lecskapi) pirceejiem, kurp jaadodas peec paliidziibas.

Vinjsh gan skaidroja, ka Haier tehniku (kaukas vinjiem esot arii labs, bet lielaakaa dalja - galiigi tuudi) arii saakumaa neesot paardevushi tieshi shii pasha iemeesla deelj, bet peec lielaa pieprasiijuma nospljaavushies un saakushi tirgot - sak - dosim cilveekiem leeto, ja jau prasa, peec tam izskaidrosim, kurp doties.

Pat tad, ja paardeveejs melsa (es pienjeemu shaadu iespeeju, jo mums ieteica arvien labaaku/daargaaku lecskapjus), vinsjh tieshaam bij labs amata prateejs, muteriitei palika iespaids, ka naakamo tehniku arii jaapeerk PTA, laigan - saakotneeji - iegaaju PTA uz 5min un promejot uzvaicaaju, kapeec jiem Snaiges nav. Tehnika paliek tehnika - galnais jau ka pirceejs apmierinaats...

> P. S. Leishiem gan nepatiik, ka vinjus sauc par Leishiem

Un eebrejiem, ka par zhiidiem. Nez krievus mums arii par rashiem jaasauc??? Un vaacieshus par gjermaanjiem???

--

Kaarlis

Jaunākais forumā