Varu ieteikt brīnumlīdzekli - normāla ventilācija vannas istabā.
Reizēm palīdz arī Domestos lietošana - bet principā tā ir visās vannas istabās, kur tiek saliktas silikona šuves. Uz parastā cementa vai flīžu līmes šuvēm šitie sūdi nemetās.
Māris
par ventilaaciju jau tika mineets. aug gan peleejums arii uz parastaa apmetuma.
ir speciaali liidzeklji, kurus izshkjiidina un tad apstraadaa virsmas, dabuujami buuvmateriaalu veikalos - varbuut paliidz.
bet, ja ventilaaciju neuzlabos, augs atkal.
Es puslidz normali ar sitaadiem tieku galaa nemot domestosu, uzlejot biezaa kaartaa un atstaajot uz minuuteem 15... Noeed nost diezgan labi. Bet tas jaaveic sameeraa regulaari.
============================
Ha va nais dei!
Martins Pakalnins.
Ventilaacija pac par sevi (man ventilators ruuc 24/7) - bet silikons ir jaalieto sanitaarais, tas kam rakstiits ka noveersh peleejuma seentiites rashanos. Taakaa seeniite jau ir - jaalieto speciaali tam paredzeetie liidzeklji, imho tam pasham MIRA bija kaukaads sastaavs ar ko mazgaat nost. Vinjiem vispaar daudz dazhaadi fliizhu/shuvju/utml kopshanas liidzeklji, vairumaa gadiijumu pamatiigi jiftiigi peec sastaava un aromaata
--
KPL
Man sieva nopirka kaut kadu pusamo. Maksaja kaut kadu latu litra pudele.
Uzputu uz tapetem un nonema ka ar roku. Tik smirdeja kadu stundu. Ja baigi vajag varu apskatities nosaukumu majas.
Attieciibaa par ventilaciju !
Ja durvis nosleedzas pilniibaa pa visu perimetru tapat kaa logs tad arii
24x7 ventilatora darbinaashana maz ko dos.
Vajag vainu uztaisiit ka zem durviim ir permanenta sprauga vai arii ieriikot kakju lienamo caurumu durviis.
Gaisam ir jaacirkulee lai telpa ventileetos.