shljauka gaazes pliitij

Sveiki.

Kuros veikalos meedz buut lokanaas shljaukas, tjipa gaazei kas der?

Tjipa no skaitiitaaja uz gaazespliiti.

Vai pakoshanai var izmantot taadu pashu baltu a-lja silikona lenti, kaa, piemeeram, uudens kraaniem pie pakoshanas?

R

"Certus" Ūnijas 6, 7516912

Ar to balto TEFLONA lenti tieši gāzes savienojumi jāpako.

Andris

Arii LG veikalaa, Vagonu ielaa.

Vineta

Saldus ielaa, Ilgjuciemaa itkaa ir kaukaads gaazinieku veikals.

Bijis neesmu, siikaak nezinu.

--

KPL

A par pardaugavu nav kaadam zinaams?

R

Es točna zinu, ka uz Mūkusalas ielas aiz Maximas un Statoila ir SN gāze, tur ārēja skapīti stāvēja tāda šlauka. Gumijas.

Vēl var K-rauta paprasīt lokano, metālisko ar dzeltneu marķējumu. Vēl var no manis nopirkt par kādu labu sarkano vīnu, ar visu reduktoru. Kāds

1.50 garumā

Vagonu ielā LG veikala vairs nav, ja kas. Iepirku vajadzīgo essantehnikas veikaliņā uz Ģertrūdes/Valmieras stūra, aiz kam secinu, kasantehnikas veikalos tādas šļaukas mēdz būt.

Maksā 1.20 šļuaka 4 Ls arkapeikām

R

SB santehnika Maskavas ielas viņā galā. 1.20m ~5Ls. Vēl jāpērk pāreja no skaitītāja uz to šļauku, jo diametrs neatbilst. Pirksi resnāku šļauku, tad pie plīts nederēs. Vēl pārītis paranīta blīves. Vēl teflona lentīte, visu saskrūvē un dedzini klāt LG par to paprasītu 5 Ls līdz .... 30, atkarībā kāds montierim garīgais.

Kādas izskatās paranīta blīves? Es ieliku kautkādas tādas kā kartons, sarkanas nokrāsotas (veikalā man teica īstās esmot). Par tām naudām kautko tieši tādu biju dzirdējis, tamdēļ arī pats pieslēdzu.

R

Hi, kur taadas paarejas nos skaitiitaaja uz sljauku ir dabuujamas?

Nesen virtuves iekaartu uzstaadot kaa reiz bija probleema ka taadu paareju nevareeju atrast.

Izliidzeejos iekaljot veco konstrukciju sienaa, LG saukt nebija laika un negribeejaas arii...

Santehnikas veikalā Uz skaitītāja ir nākamais izmērs pēc tā, kas lokanajām ūdens (un gāzes) caurulēm.

R

Jaunākais forumā