Ja oficiāli, jāmaksā iedzīvotāja ienākuma nodoklis. Bet vai no starpības - par to es stirpi šaubos. No starpības maksātu uzņēmums, privātpersonai tas neiet cauri.
Apskaties likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli", tur ir gan summas, gan kā.
Par soc. nodokli - atkarīgs no Tava statusa.
Apskaties likumu par sociālo nodokli.
ja nu kaads ir informeets, varbuut var precizeet par "izdevumiem" - ti, kas tajos ietilpst
nu cik atceros taa ideja ir tada, ka ja tiek izirets dzivoklis, tad taa ipashnieks gust "labumu", kas tiek aplikts ar iedzivotaju ienakuma nodokli
25%, savukart, ja starpiba starp ienakumiem un izdevumiem no attiecigas uznjemejdarbibas parsniedz 100 Ls, tad tam nak klat ari soc. nodoklis
ja nu kljudos, gan jau kads zinoshaks cilveks pielabos
Uldis
A kas tu deputaac ka tev ienjeemumu dienests uz pirkstiem skataas?
Vaita vispaar kaac shitos nodokljus maksaa?
Nodoklju inspekcija jau nekaadi nevar zinaat pa cik to dziivokli iziiree ja nu vieniigi godiigais latvietis pac piesakaas.
+ Ja tu neesi amatpersona tad tev ienaakumi nav jaadeklaree un kaa un ko tu pelni nevienu neinteresee liidz briidim kameer tu nekljuusti par deputaatu.
Es saprotu ka gribas visu godiigi bet nesu manijis ka shii valsts pret mums attiektos tik godiigi lai buutu veerc iespringt.
Nodoklju maksashana un deklareshana kljust aktuala vienigi, ja tavu ipashumu veelas ireet firma, kurai vajadzigs oficials ligums, ko vajadzibas gadijumaa uzradiit ari VIDam, ja tas nav attiecigais gadijums, tad skat. Mario komentu par attieksmi un iespringshanu 
Uldis
redz, tie statusi ir dazadi. parak precizi es neatceros, tak pirmais, skiet, bij ar ienakumiem gada lidz 500ls, nakamais - 10'000ls un kautka ta talak. sie ir pasnodarbinatie, kas ari esi, izirejot savu ipasumu. es ta labak orientejos tai otraja - tur ja menesa pelna (ienakumi minus izdevumi) ir lidz 110.-ls, socialo drikst nemaksat (tak var maksat, ja gribas), ienakuma nod 25%. ja pelna virs 110,-ls - vari maksat no visas socialo, tak driksti tik no tiem 110,-ls. likme ir 30,5%, sogad. soc nod, dabigi, ir attaisnotais izdevums un rekinas nost no pelnas, pirms apliksanas ar ienakuma nodokli.
ar tiem izdevumiem ir ta... parasta gramatvede, dabigi, nevar norakstit, piem, savu jauno ug500 iegadi. tacu taksisa soferits var. jaraugas pec nodarbes, jeb isak - noraksta to, kas attiecas uz pamatdarbibu. dzivokla iziresanas gadijuma tie bus komunalie maksajumi, logu ramji, tepika kimiska tirisana utt.
maara, briziem pasnodarbinata
paldies visiem, bilde ir stipri skaidraaka tagad
wbr,
T.