Dziivoklja cena

Labriit

Ir doma tirgot nost dziivokli, taadeelj jautaajums - kur skatiities cenas/konfiguraacijas, lai aptuveni noteiktu tirgus cenu? Reklama. lv neko paaraak liidziigu nepiedaavaa. Listee spamot taaka negribas.

JA

RE: Dziivoklja cena

mana tipa dzivoklim cena svarstas no 35 lidz 65 000 usd, tadel ir diezgan gruti spriest.

Bet Stalina laika maja 2 istabu dzivokla m2 maksa ap 950 usd, ja ir loti labs tipa eiroremonts, virtuves iekarta un santehnika

Vareetu pat buut augstaaka - viss atkariigs no vietas, staava utt.

Labaak paluugt padomu kaadam veerteetaajam.

OK, sorry, paspamoshu ar.

8 gadus veca kjiegjelju maaja, siltinaata. Staavs 6/7. Atrodas

Chiekurkalnaa, 200 m no Vairoga ielas paarvada. Nozhogots pagalms, maksas & bezmaksas staavvietas. Izoleetas istabas 17+13+13, abas peedeejaas dienvidu pusee ar lodzhiju. Bez remonta - manupraat nav praatiigi remonteet, ja tiek plaanots paardot. Komunaalie maksaajumi ~45 Ls. Maajaa pieejami livas un b-com kabelji, reaali dziivoklii ir ievilkts latnet radiolinks par 17 Ls meenesii.

Reklaamaas tieshaam liidziigiem variantiem figuree 35 - 65000 USD. Abi cipari sameeraa extreemi, jautaajums, kur buutu sapraatiigais vidusceljsh.

Janis Adienis

AM Birojs

E-pasts: Janis¤arcers.lv

Tel. : +371 7810599

Tel. GSM: +371 9247859

Sapraatiigais vidusceljsh buus pasham jaaizdomaa, un tad potenciaalo pirceeju interese un piedaavaataas cenas paraadiis iisto situaaciju: ) ja paardosi dziivokli pirmajaa dienaa, znachit, cena bija par zemu: ) ja nebuus nekaadas intereses, taatad pirceeji nobijushies no augstaas cenas.

Man par laimi vai diemzheel taa pati situaacija - dziivoklju tirgus Kjempes ielaa ir neaktiivs, lai neteiktu, ka faktiski nepastaav: )) - pashlaik gan ir kaadi 2-3 sludinaajumi par 2-istabu un tikpat par 3-istabu dziivokljiem.

Lielaakoties jau cilveeki no shii rajona ar labu prom neiet: D

JanisPuu

Taas maajas Kjempes ielaa ir smukas, lieliski redzamas pa manu logu. Vinjas tur ir tikai 6, taapeec droshi vien arii tik maz ir tur to peerkamo/paardodamo dziivoklju. A taada maaja, kaa maneejaa, vispaar ir vieniigaa tajaa rajonaa, dabiigi, ka nav ar ko saliidzinaat.

JA

Nu ta Tu baigais krutaks, ka vieniigaa taada maaja: ))

Mani tikai incee, kas taa par maaju, kas pabeigta 1995. gadaa (ja raksti, ka

8 gadi)? Vai tad tai laikaa veel kaut ko ceela. . . ?

JanisPuu

Celt saaka veel pad. laikos. Preciizaak, bija vinja apmeeram gatava ~93.

gadaa, bet ar neapmestaam sienaam utt. , aizkam ievaakshanaas notika ja nekljuudos '95, kad tas bija izdariits. Vinjai buutu jaabuut redzamai no

Kjempes ielas - centra virzienaa - trepjveidiiga, vienaa galaa 4 staavi, otraa - 9.

JA

Sveiki!

Tad jaameegjina veertiibu noteikt nevis 1: 1, bet izejot no kaut kaadaam saskaitaamaam veertiibaam, kuras atsevishkji var piemist arii citiem dziivokljiem - nu tur atrashanaas vieta, istabas, platiiba, maajas celshanas gads, dziivoklja orientaacija, skats pa logu etc.

summaa dabuujam kopeejo veertiibu truukums tas, ka pasham naakas pie taa piedomaat nevs panjemt videejo starp kaiminjiem : -)

Jans

gruuti jau i. labaak domaa leenaam un veelreiz paardomaa un paprasi padomu specjukiem un kaiminjtantaam, taas visu zina. buus kaa man - paardevu dziivokli un peectam uzzinaaju, ka kaiminji prasa 1. 5 reizes vairaak un dabuu ar.

maara

Sveiki!

Bet es sapratu, ka juus kaa ar reizi maakleriem kaadiem (vai uz to pusi) bijaat prasiijushi to cenu un no taas izejot savu noteicaat

Jans

Re: Dziivoklja cena

Trepees maakleri meedz lipinaat ziimiites ar textu 'nopirkshu dziivokli juusu maajaa'.

Pajem to ziimiiti un papras tam 'pirceejam' cik shis maksaas par haatu tavaa maajaa, un uzzinaasi cik mazaakais var par to dabuut.

AgriX tikpat gudrs: )

tas maakleris bi taadspat cjokcjok kaa Tavs veerteetaajs - ak maaja

1927. gada, ak tikai sjitik kvadrm, nu max 7tkst. skatitiies ta nebrauca. es padomaaj - jesus, pa 7tkst tai laikaa suuda paneljmaajaa dziivokli vareeja nopirkt, tam nepiekritu. koliidz paardienlaikaa taada cjupa gribeetaaju bija - palikaa taa aizdomiigi, betnu fiksi vajadzeeja naudu maajai, nuta lai iet ari. peec paaris meen, ja nemaldos 5. korpusaa, pa 13tkst aizgaaja, pagaidiija meenesi divus un bi pirceejs. veel diviem bij 11 un 12 tkst neilgi pirms savu tirgoju. taa i. ne es ko paardziivoju, ne Tev jaabeedaajas par to: ) tik citi gan no taadaam kljuudaam lai uzmanaas.

maara

Jaunākais forumā