Radiators

Sveiki!

Kaa tagad dariit?

Gribaas siltinaat aarsienu, bet uz taas radiators, ko arii gribaas nomainiit.

Kaada vareetu buut darbu seciiba?

Mans ppriekshstats ir taads (labojiet luudzu, ja kaukas ir nepareizi):

jaapagaida apkures sezonas beigas, tad lai santehnikjis atnaak un trubas aizlaizh pa taisno, nonjem radiatoru tad es salieku profilus, starp tiem akmensvati 3 cm un pa virsu regipsi, ko noshpakteleeju, saliimeeju taptes tad naak santehnikjis un skruuvee uz regipsha radiatoru un savieno trubas. . .

vai es esmu pareizi to visu iedomaajies?

cik noprotu, radiators izmaksaa 40-50 Ls + uzlikshana ar materiaaliem veel 30 Ls. . . .

M.

Re: Radiators

Veel vajag no apkures sisteemas nolaist uudeni, man tas maxaaja 30 Ls, oficiaali laikam esot ap 10 Ls.

AgriX

Nebuutu vienkaarshaak apliimeet to sienu ar 5mm korkja tapeti?

Peteris

Arii neapkures sezonaa sisteemaa ir uudens un kad tavas trubas sataisiis to ielaidiis sisteemaa.

Vismaz taa es to lietu saprotu. Un uudens izlaishana ir jaasaskanjo ar NP vai RS tehnikjiem.

AgriX

Tieshi otradi - oficiali ir 30 Ls, bet parasti to dara bez maksas, ja saruna ar vietejo santehnikji (kurs ari maina radiatoru). Ka jau reiz teicu - udens nolaishana ir nieks - atskruve kranu un pagaidi 5 minutes, kamer notek, pec tam palaid atpakal uun 5 minusu aika sistema atkal ir pilna. Bet taja bridi labak esi majas ar lupatu un spaini pie rokas, jo, ja radiators bikin ir neprecizi pieskruvets, vai ir kaada mikrskopiska spraudzinja vai suuce, tad var sanakt mazs slapjums.

Jaunākais forumā