kraasninja

ljoti mekleeju kraasninju - taadu ar stikla durviim, uz malku kurinaamu, kas vareetu apsildiit vismaz 50 kv. m. Vai nav kaada pieredze ar razhotaajiem (Thorma, Jotul, Northstar) - kursh labaaks un kur labak pirkt, " parastajaa" vai I-veikalaa? Varbuut kaads paardod mazlietotu labaa staavoklii tikko no Vaacijas pa nedaargi?

Maris

man ir Northstar ( www.220.lv/product3732LV.html ) krasnina, esmu loti apmierinats, gan ar izskatu, gan ar vinas "kurinashanas spejam" ... kurinu gan ar briketem, vinam ir lielaka siltuma atdeve ...

dumvads gan atri "aiziet ciet". Bija veca krasns, kura gandrizvai pati sabruka - un tas vieta tagad stav shis brinums, ar cauruli lidz skurstenim - tad nu ta caurule 135mm diametra aiziet ciet 3 meneshu laika.

Esmu dzirdejis ka ir kaut kadas specialas vielas, kuras dedzinot izdeg ari shie "izdezhi" ... varbut kadam ir informacija par shadam lietam?

lapu koku malka ?

reekjinies, ka izdedzhus dedzinot temperatuura uz duumvada sienaam buus ojojoj, gan muuzhs saiisinaasies, gan pastaav ugunsgreeka risks

a aizaugshana parasti tomeer ir deelj nepareiza kurinaamaa/kurinaashanas (leena gruzdeeshana, slapja malka, kjiimiska draza). brikeshu liime un varbuut arii leenaa gruzdeeshana vareetu buut iemesls.

es te tagad saaku domaat, ka nav redzeets origjinaalais mails nezkaapeec.

tiek lietots bullerjans. tika pakjerts lielaaks jaudas nekaa nepiecieshams it kaa (siltinaashanas truukums), pirmo ziemu iztureeja ok

durvis var izveeleeties stikla/bezstikla, ar stiklu laikam +20ls.

par liidzveertiigas jaudas jotulu leetaaka, bet laikam sanaak lielaaka.

pirkta tika. m. kaa to kantori sauca, stabene, saakaas ar "a" laikam...

pamekleejaam, ariento saucaas.

--

Rich

Lietoju jotul kraasninju. Leenaam gruzdinu malku nu jau 2 gadus un duumvads nav aizaudzis. Nav tur pat ko tiiriit, taada plaana melnumu kaartinja uz malaam.

Jaa, kad pirku, paardeveejs teica, ka kartupelju mizas paliidzot pret kreozotu - to bruuno, lipiigo, smirdiigo, kas skurstenii uzkraajas. Taa nu visas kartupelju mizas saberu kraasninjaa. Laikam taadeelj nekas neaizaug. Malka gadaas arii paslapja. Briketes gan nelietoju.

Karlis

Aizlaid uz siltummeistaru( Chaka iela). Tur ik pa laikam ir visaadas atlaides.

Es vasaraa nopirku kraasni, pa 260, kas orig maksaaja ~400Ls. Veel neesmu uzstaadiijis.

Veel izveele bija ieksh veikala, kas atrodas tikko paarbrauc paari tiltam, kas atrodas pie Daugavas stadiona, labajaa pusee braucot no centra.

Veel, ja zini ko gribi, var skatiities ieksh www.ss.lv vai www.reklama.lv, kur to pashu, kas veikalos, ik pa laikam, var iegaadaaties ar 30% atlaidi.

Dainis

No personiigaas pieredzes, skurstenis aizaug, ja tiek kurinaata priede vai egle.

Peec tam kad paargaaju uz lapu malku, probleemas vairs nav noveerotas.

Dainis

hmmm ... varbut tada gadijuma ir kadas mazak kaitigas briketes? Brunas briketes nelietoju, tik tas parastas apaligas. Malku nav kur glabat, tadel ari netiek lietota, ka ai man liekas ka ar briketem degshanas laiks ir garaks.

hvz, briketes nelietoju.

varbuut izejas temperatuura ir ljoti zema un attieciigi iestaajas kondensaats + draza? principaa jau muureetam skurstenim duumam zem 100 iipashi krist nevajadzeetu, blekjtrubaam gan var likt apakshaa spanniiti

Rich

Jaunākais forumā