Krediits

Kaada pieredze tautai ar krediitu njemshanu dziivoklja iegaadei. . .

Tobish kaadu banku juus rekomendeetu un no kaadas ieteiktu izvairiities.

veelamas argumenteetas atbildes nevis paardomas, tjipa > man liekas. . .

Jau ieprieksh pateicos par jebkaadu noderiigu informaaciju. . .

PS iisteniibaa, ja te ir kaads krediteeshanas speciaalists, es buutu bezgala pateiciigs, ja man sakariigaa un vienkaarshaa valodaa apstaastiitu kaada iisti ir taa proceduuras seciiba, kaadi dokumenti ir nepiecieshami. . . utt. . .

sho te vareetu noskaidrot arii privaataa saraxtee. . .

Ainaars

Re: Krediits

Mana izveele bija Parex banka, jo tai ir viens buutiska pluss- aatra un vienkaarsha krediita sanjemshanas proceduura. It kaa ir arii buutisks miinuss - strikta attieksme nemaksaashanas gadiijumaa, bet taa kaa netaisos banku apmest, tad man uz to ir PO. Labi procenti un veel vien buutiska fishka, bet par to privaati ja ir interese.

DK

--

Dainis Kokars

Project Manager

Danlats Baltija Ltd. 11 Kugu Str. RIGA, LV-1048, LATVIA

Ph. : +371 7452202, Fax: +371 7452203, GSM +371 9593525

E-mail: dainis.kokars¤eksperts.lv, dainis.kokars¤danlats.lv

www.eksperts.lv

www.danlats.lv

Re[2]: Krediits

> Sveiki, [blablabla cut]

> Lai veicas!

> Liene

Liene, ja reiz straadaa parexaa, tad ieraksti, ko konkreeti piedaavaa: )

es personiigi ieteiktu nemt kreditu pirmajaa bankaa, vai nordea.

nepiecieshamie dokumenti:

- izzinja no darba vietas (amats, kops kura datuma straadaajat, ikmenesa ienakumi);

- pases kopija. laulaatiem cilveekiem nepiecieshama arii otras pusiites pases kopija un darbavietas ienaakumu izzinja, kaa arii lauliibas aplieciiba;

- iipashuma tirgus cenas novertejums, bet pirms to pasutit jadabu indikatiiva atbilde no bankas, cik taa ir gatava finanseet (liidz pat

90% no veertiibas).

ja esi gatavas ziedot simbolisku naudas summinju, par to, ka es skraidu un kaartoju visus papiirus (banka, vereteejums, kiilas, notaari utml) tavaa vietaa, tad vari rakstiit man.

mailis: pepu2¤gmx.net

veiksmi, karlis: )

Re: Re[2]: Krediits

Man toties ir labas atsauksmes par BALAEF www.balaef.lv

Zemi procenti, super atsauciiba un palidziba, var atmaksaat aatrak bez sodu procentiem.

RE: Krediits

> It kaa ir arii buutisks

> miinuss - strikta attieksme nemaksaashanas gadiijumaa, bet taa kaa

> netaisos banku apmest, tad man uz to ir PO.

Nu mest jau vari nemest bet neviens nepeetiis vai tu met vai tev probleemas: ))Shinii gadiijumaa Unibanka ir KRIETNI saudziigaaka: )))

Re: Krediits

taa " buutiskaa fishka" nav aldzinja aploksnee: ))))

Jaunākais forumā