HELP!!! Steidazmi vajag tukshas pudeles

Tauta ir vajadziiga paliidziba, jo esmu iekuulies nepatikshanaas ))

Taa kaa shogad ir milziiga aabolu razha, tad esmu no aaboliem izspiedis sulu un ielicis raudzeeties viinu.... un tas apjoms ir tik liels, ka ar kraajumos esoshajaam pudeleem ir par maz. Taapeec, ja kaadam kraajumos ir tukshas pudeles AR SKRUUVEEJAMU KORKJIITI, tad es labpraat atbriivotu no taam. Dodiet zinju par daudzumu kaads pie Jums ir pieejams un kur to var savaakt. Saprotiet pashi, ka nav veerts braukt paklaj peec vienas pudeles.

Siikaaki paskaidrojumi, ja nepiecieshams privaataa sarakstee meils

autoxx¤navigator.lv .

A

a tev vajag plastmasas vai stikla ?

ir 2l plastmasnieces bish, kuras tagad nav iisti skaidrs - mest aaraa vai varbuut ko deriigu pasaakt

Protams, ka stikla... viinu plastmasas pudelees nelej...

A

Jaa tieshi taa. Un pie tam Latvijaa ir izveidojusies stulba situaacija... ir pudelju razhotaajs pie kura vareetu nopirkt taas pudeles, tikai mazumaa vinjsh nepaardod ( Savukaart pudelju nodoshanas kantori arii pudeles nepaardod, jo taas ir vajadziigas krutkas taisiishanai..., krogos arii no valst iestaazhu puses esot prasiiba izniicinaat pudelju korkjiishus momentaali peec pudeles iztukshoshanas.

Taa ka baigais bezcers.

A

vecajaas padauzaas un gan jau veel viskautkur var nopirkt lielaaka izmeera stikla traukus. korkji gan tur taadi liiki plastmasas pljeckulji, tad jaameklee, ko tur aizbaazt, ja shaads izmeers der.

Jaunākais forumā