Shiifera jumti

Krusts Uldis (RBLV/TT-Rg)

Sveikinji!

Pirms kada laika paklida zinjas, ka bus jamaita vecie №ifera jumti pret modernaaku jumtu klaajumu, un ka buus iespєjams dabuut kadu pikiiti arii no Eiropas. Vai kaadam ir info par sho proceduru, vai tas ir vienkarshi bllsht?

BRGDS,

U+

es kaut kur lasiiju, ka shobriid taa prasiiba ir atcelta... bet par naudas dabuushanu- vienaa no kaiminjvalstiim atmaksaaja kautkaadu dalju no izdevumiem, treshdalju vai ceturto dalju... iisti neatceros.

agriss

Norma atcelta.

Par to shifera jumtu nomainju kac no musu ES pakaljaa skreejeejiem bija drusku paarcenties.

Ja arii kaadu ES naudinju tam var dabuut tad tikai arpus rigas un ari tikai kaukadu dalju no visiem izdevumiem.

Shiferu nomainit jega ir tikai tad ja shifera jumc vairs nepilda savas funkcijas.

Ja tek jumc vienaa vieta tad letaak un atrak ir nomainit bojato loksni.

Shiferis ir kaitigs tikai tad ja to zaagjee vai ka citati mehaniski bojaa un tad izdalaas tie kaitiigie azbesta puteklji.

Daudz kaitiigak ir elpot gaisu uz briiviibas ielas nekaa staaveet blakus maajai ar shifera jumtu dziljos laukos.

Krusts Uldis (RBLV/TT-Rg) (@)

Nejau delj ta kaitiguma gribas to jumtu mainit. Esoshais shiferis ir jau savu nokalpojis un ari skats maajai ir nekaads.

Maaja ir Bauskaa, taa ka ja kaadam ir kaut kas zinaams kaut vai par daljeeju naudas ieguushanu, buushu ljoti pateiciigs ja padalisities.

U+

Vispaarjau skaitaas ka lietus skalo taas skiedras aaraa un taas savaacas zemee apkaart maajai, kamdeelj neiesaka tur paartikaa lietojamu stuffu audzeet.

Ar visu shito lieliski tiekot galaa shiifera jumta kraasoshana.

Taa nost pleeshana jau ar bij paredzeeta tikai ar licenceetu firmu piedaliishanos, bet shameejaas tak taapat taas loksnes vienk met zemee, kur jamaas saluuztot vienaa mirklii izdala taadu cuuciibu guuzmu, kaadu citaadi nespeetu izdaliit gadsimta laikaa.

Taa "apglabaashana" jau arii taada savaada izskatiijaas - sadauza veel siikaak, un aprok ar plaanu smilshu slaaniiti. Kautkaa nemaz neizskataas ka tam visam fonaa buutu kaadas ruupes par ekologiju...

--

KPL

Jaunākais forumā