kleides tiek tirgotas

peec durvju ielikshanas kleides palika paari aaraa mest negribaas, tad nu mozh kaadam vajag: 2 x 2.60 + 1 x 1.10 cena: 4Ls par visaam + izveshana iz teikas attachaa profils, interesentiem preciizus izmeerus varu sagaadaat pirmdien. kleides savulaik iegaadaatas ieks "roers" ( www.parkets.lv ), kur ariidzan tika pasuutinaatas [a vot iepatikaas man tas vaards: P] durvis*

Atvars

* par durviim ir makjeniit cits staastinjsh - durvju liceejpuikas straadaa feini, toties ar galdniekiem laikam kaa paveicaas. man taas durvis tika atvestas makjeniit izliekushaas pa garaako malu, kaadi 3mm max vietaa, ikuraat pret atsleegu. it kaa siikums, bet nepatiikami :/.

taa kaa taas durvis vairaak staav valjaa nekaa ciet, tad ljaavos pierunaaties uz nelielu stenderes izliekshanu un duushiigu pretplaaksnes viileeshanu. ir jau krietni meeneshi pagaajushi un viss bez juutamas vainas, tomeer iisti smuki tas nelikaas. ja tur pasuutinaat, tad esiet uzmanigi . taa jau attieksme OK un taa, bet erm...

Hmz, a kaadas veel alternatiivas koka iekshdurvju pasuutiishanai? Neko krutu nevajag, pavisam vienkaarshas ar stiklu, bet gribaas preciizas.

Ljoti veelams Riigaa, jo transporta nav. Monteeshu pats.

--

KPL

Es ar tur sutiju oshakoka durvis un esu loti apmierinaats.

Uztaisija terminjos un visus mehanismus durviis salika bez papildus maksas.

piegaade ar bija iekljauta cenaa kas bija gandriiz 1/2 no reatona durvju cenas.

nee, nu terminji/attieksme/cena bija patiikami, tik vot tas viens siikums[?] man bi uznaacis plaanpraats pasuutinaat pilnkoka durvis [katrs savaadaak juuk praataa], iespeejams, ka stiklotaas durvis uztaisiis OK un bez vainas. kas veel pozitiivi - jamie bez tieleeshanaas uztaisa nestandarta izmeerus ariidzan; man kaut kaa taa bija sanaacis, ka durviim bija jaabuut makjeniit zemaakaam nekaa standarta 2. xx m, un par taadu lietu nebija jaapiemaksaa. kaarbu cena arii ir nemainiiga robezhaas 50-150mm, ja vajag plataaku, tad gan ir extra jaapiemaksaa.

prinzipaa kanotriic laags, tikai vot eeeh

Atvars p. s. jaapaarlaizh ziema, tad redzees, vai/cik durvis staigaa, bet pagaidaam izskataas, ka vajadzeetu buut visam OK.

kaa jau mineeju kaadu laiku atpakalj var meegjinaat intereseeties SIA "Eko M" durvis un logi, gan no koka gan plastmasas.

* tas ka neatrodas riigaa tas kantoris tas ir siikums.... pievediis klaat....;)

Logiem nav nevainas un arii durvis izskataas labas........

-------------

Rukicc

Nu nau siikums, ibo tas noziimee ka es nevaru vakaraa peec darba aiziet un paskatiities, kaa izskataas tas ko vinji taisa, un ganjau ka arii pasuutiijumus vinji pienjem TUR nevis SHEIT.

Un cenas arii maajaslapaa pat aptuveni nau noraadiitas...

--

KPL

Jaunākais forumā