Celtnieciibas putas kas neizpleshas

Kaa saucas un kuraa veikalaa var nopirkt celtnieciibas putas kas neizpleeshas?

Vajag tadas putas kas aizpilda telpu un viss.

Parastaas putas ne tikai aizpilda bet ari veel izpleshas.

Zinu ka ir taadas bet K-Rauta veikalaa paardeveeja nezinaaja kuras taas ir un peec instrukcijam lasot neizdevaas noskaidrot vai kaadas no dabonamajam bija taas iistaas.

Putas ir taas ko parasti puush zem gridas lai taa nechiiksteetu, bet tas nedriikst griidu uzcelt uz augshu.

k-rautaa var vispaar neko nejautaat - taapat nezinaas... jebkuraa citaa bodee paskaidros, ka taadu putu, kas vispaar neizpleshas, laikam gan nav, bet ir taadas ar stipri mazaaku izpleshanaas koeficientu. kaa sauc - nezinu, dabuut var buuvmateriaalu veikalos.

andris

njemot veeraa ka veikalos paardeveeji pielasiiti no paarpalikumiem, tad maz kur kaads kautko zina, nelsaa man kexi ar putaam uz luupaam puuleejaas iestaastiit pilniigas mulkiibas, buutu labaak kluseejushi ja nemaak lasiit. Par taam pashaam putaam btw

Bet taas kas nepleshas - no liidzshineejaas pieredzes, bij kaukaadas

PROFLEX laikam, tirgojas tajos pashos nelsos, pashas putas ir zaljas, un ljoti ljoti aatri cietee. Balons arii imho bij zalsh, vai vismaz zaljiem burtiem.

Veel maz pleshaas makroflex pro ziemas variants, shur tur veikalos peernais veel meetaajas, meistaraa piemeeram. Paardeveejs man vinju ieteica kaa taadu kas pleshaas - iisteniibaa nevella: D

Tapeksos ImHO ir kompetenti pаrdevєji un Saimnieks Serviss Kjiipsalaa kraasu nodaljaa.

Veikala Kurshi uz briivibas teikaa man ieteica vienas putas ka taas neizpleshoties uz argumentu ka instrukcijaa rakstiic ka taas izpleshas 2x man atbildeeja ka vinjiem viens tas balons esot vakar uzspraadzis un ka nekas nekur neesot izpleties. Vot taadi luuk paardeveeji.

Japiemin gan ka atnaaca cic paardeveejs kas kaukam piezvaniija un tad ieteica pavisam citas putas.

Un vispaar ZB kursh mudaks izdomaaja ka taas instrukcijas latvieshu valodaa jaaliimee pa virsu orgjinaalajaam.

Latviskaas biezhi vien ir nepilniigas un dazhbriid nekorektas vai vispaar no kaada cita produkta.

Man maajaas, kad lika logus un peec paaris gadiem durvis, abas reizes izmantoja putas kas neizpleshas, citaadi pec tam nevarot ne durvis aizveert un arii logs needzot saliektis no taam putaam kas izpleshas... toreiz noskatiijos ka putu pudeliite taada pati kaadas esmu redzeejis daudzos celtnieciibas veikalos... atliek tik mekleet...

agriss

Tapeksos

hmm. kaut kas ar rindinjaam pamatiigi sabira.

vispaar taam putaam ir dazhaadi izpleshanaas koeficienti. taas ar mazaakiem it kaa tiek sauktas par montaazhas, bet hvz.

es iisti nezinu, vai vispaar ir taadas, kas neizpleshaas nemaz - arii lietojot pashas plaanaakaas tiek likti spraishlji durviim (logiem parasti nee, jo ir iisaakas vienlaidu raamja sienas, bet ja garaakas tad arii var vajadzeet)

un arii ar visu spraisli var kaarbu saliekt ;) principaa vislabaak ir ar "kaljamajaam " skruuveem & taas veel bishbish pievilkt (ja par daudz pievilks, buus shkjirbas) un tad veel droshiibai kaadus 2 spraishljus.

Papetot putu razhotaju produkciju ir

Putas kas paredzetas siltinashanai/izoleshanai ar 25-30% izpleshanos tad vel ir kaukadas elastiigaas ~66% un parastas montazhas ar 170-300% izpleshanos.

Diemzhel taas ar vismazko izpleshanos ir tikai profesionaalaas un lietojamas ar pistoleem.

un pistole maksaa 1,5 Ls, kas peec manaam domaam nav iipashi saapiigi, ja reekjina ka taada ''putoshana'' ik pa laikam nepiecieshama remonta procesaa.

1,5Ls maksa silikona spiezhamaa pistole nevis putu puushamaa pistole, kas ir dazhadas lietas.

Putu puushamaa maksaa leetaakaa ~10Ls.

protams ka tikai profesionaalaas, un ar pistoleem. Krietni eertaak un ekonomiskaak var straadaat, dozeejot tik cik vajag. Peectam vairs parastos balonus redzeet negribas.

Brandu jau pirmiit nosaucu, zalsh proflex zaljos balonos tas bija.

Tirgojas nelsos.

--

KPL

Jaunākais forumā