Iebuvejama virtuves iekarta

Sveiki,

Interese tema, ka pareizi izveleties virtuves iekartu.

Cik saprotu vispirms iebuvejam virtuves iekartu un pec tam flizesanas darbi. Talak runajot, pec kadiem parametriem izveleties?

Mani interese no MDF gatavotas, jo masivkoks sanak padargak.

Saloni tik daudz un katrs ar savu piedavajumu....

Varbut kads var padalities pieredze, lai nesanak uzkapt uz grabekla!

Ka jadaras ar iebuvejamo tehniku? Ta no sakuma japiemekle?

Varbut var ieteikt kadas vietas kur nedira 9 adas? )

Kadas atsauksmes par jauno firmu "FF virtuves mebeles", tas kurs pie

Barona centra uz Getrudes ielas?

Paldies!

Aigars

www.edelveisseg.lv/LV/mmebeles...

EdelveissEG atrodas Ulbrokaa.

Ausma

Nju, es shobriid gaidu, ko uztaisiis

Pasuutiits ir, tagad proceseejas.

taisa Ogree, firma unika-m izveeleeta tika, jo bij redzeets jau, kaa vienaa vietaa bij labi sataisiijushi.

cena izraadiijaas taa pa vidu, aptaujaajot kaadus 10 kantorus par to pashu konkreeto ziimeejumu un materiaaliem.

materiaals mdf durviim, konstrukcija no laminaata un galda virsma - normaala galda virsma

uzlikta buus peec 2 nedeeljaam, tad ar buus reaalas atsauksmes

fliizeeshan gan tika izveikta vispirms.

tehnikai jaabuut uzreiz, lai vinji var preziizi iestraadaat visu.

banditos

Visos salonos tev nodiiraas normalu cenu.... taksh salons ir jaauztur no kaut kaa.....

Ja ir saziimeets kaa buus meebeles tad var izfliizeet un tad likt meebeles, taa parasti dara.....

Iebuuveejamo tehniku ir jaapiemeklee meebelei, jo ja nu tev buus tehnika kuru nevar iebuuveet tur kur tu gribi un jaapeerk cita?

-----------

Rukicc

Tehnika jaapiepeerk projektam nevis sapeerkam tehniku un tad ziimeejam ko gribam rinkjii tai tehnikai

-----------

Rukicc

Hm, man gan likaas, ka vispirms noskaidrojam, kaadu izmeeru buus tehnika un tad pieplaanojam meebeles - tehnika tachu nav pieejam jebkaadu izmeeru.

Vineta

Mans ieteikums !

Ja pasham nav sajeegas kaadu virtuvi gribi tad vaig atrast kaadu kas to uzziimee !

Tais pashos salonos var sarunaat ka uzziimee viruvi pa kaadiem 20Ls.

Pac galvenais virtuvei jaabuut praktiskai. Izstaigaajot daudzus virtuvju taisitaj kantorus arii FF nevienaa nebija taada speciaalista kas pateiktu kur un kaa pareizi jaaizvieto virtuves tehnika un izlietne. Visur pamat princips bija jums vajag ta, uztaisiisim, gribat taa arii uztaisiism.

A tas ka peectam lai panjemtu karoti no atvilknes stavot pie pliic buus jaaskrien cauri visai virtuvei visiem bija pie kaajas.

Es piemeeram 3meeneshus nodziivoju bez virtuves tikai tapec lai saprastu kur un kas man buus. (tehnika bij sapirkta un uzsisti vienkarshi koka galdinji)

Tad ar to bildi apstaigaa tev zinaamos un nezinaamos kantorus lai sareekjina cenu pie reizes apchamdot vinju darinaajumus.

Noteikti noskaidrokaada furnituura buus tai cena iekljauta.

Cik maksaa uzstaadiishana un cik ilgaa laikaa reaali to uztaisiis.

Tehniku peerc tur kur taa ie leetaaka nevis tur kur tev vinju sola iebuuveet. Visi virtuvjtaisiitaaj kantori vaaraas uz iebuuveejamaas tehnikas tirgoshanu.

Uz neiebuuveejama leduskapja reekjina var ietaupiit (iebuuveejamie leduskapji maksaa daargaak + jaamaksaa arii par to skapi ko ap to apbuuvee.

Tehniku veelams visai virtuvei njemt no vienas firmas vienas dizaina liinijas izskataas smukaak protams ja taa pilniibaa ir pasleepta tad vienalga no kaadas firmas.

Sienu var arii nefliizeet bet gan fliizes liimeet uz skaidplates vai finiera paneljiem ko pieliek pectam kad jau ielikta virtuve. Fliizeet ir daargi var gar sienu likt arii taadu pashu materiaalu kaa darba virsma vai ko citu. Ir taksh arii tie preskartona fliizpanelji izskataas kaa fliizes bet daudz leetaak.

Zem augsheejiem skapiishiem noteikti vaig gaisminjas daudz eertaak straadaat. un pareizajaas vietaas pietiekoshi daudz rozetes kur saspraust visu virtuves paliigtehniku (tosteri blenderi sulas spiedes utt)

Tad kad virtuvi uzstaada tomeer atveeliet laiku lai skatiitos meistariem uz pirkstiem kameer vinji to saliek.

Man piemeeram virtuvei naacaas nomainiit 2skapiishu durtinjas kas bija likas veel divus apdares paneljus ko meistari sachakareeja saliekot virtuvi un divis sienas paneljus jo fasaades virsmaa bija mani neapmierinoshi defekti un skapiisha durviim lifts (engjes) bija ieliktas ne taas ko pasuutiiju (protams ka daudz leetaakas) un skapiitis kur bija jaaliek izlietne bi juztaisiits shauraaks nekaa izlietne.

Kaut arii man visu virtuvi divreiz parmeerija taapat beigaas naacaas nosuuceeju paarskruuveet jo skapitis bij uztaisiit plataaks nekaa vieta kur to ielikt.

Tas vis kaut arii firma kas taisija bija sakariiga un meistari kas lika kopaa zinoshi un cena nebija no taam leetajaam. Vienkaarshi kameer ar pirkstu neiebaksti ka tas nau taa kaa runaac vai braakjains visi cer ka varbuut nepamaniis.

Lai jums veicas labaak nekaa man.

Heh, ja vaig konsultaaciju, ko un kaa izvietot, tad vislabaak jautaat kaadai saimniecei, piemeeram, man

Vineta, ar ljoti eertu virtuvi

=?iso-8859-2?Q?

nju, ka tik shads padoms nav deriigs tikai kopaa ar pashu saimnieci ))

Nju saimniece!

Traukmashiinai jaabuut labaa vai kreisaa pusee no izlietnes ?

Zem darba virsmas ir jaabuut atvilkneem vai plauktinjiem ar durtinjaam?

Augsheejos skapiishu durtinjaam jaaveras uz labo vai kreiso pusi jeb durtinjaam jaceljas uz augshu?

Vai zem augsheejaa skapiisha jabuut plauktinjam kuru nenosedz nekaadas durvis ?

Cik augstu virs pliits jaabuut nosuuceejam ?

Atkritumu kastei jaaizbiidaas no skapiisha atverot durtinjas vai nee ?

Kuraa vietaa virtuvee jaaparedz garshvielaam vieta?

Kuraa vietaa virtuvee jaaparedz vieta kur glabaat saknes?

Kuraa vietaa jaatrodas atvilknei ar dakshinjam nazhiem karoteem ?

utt.

Taa ir maza dalja no jautajumiem kurus vaidzetu noskaidrot katram kursh taisaas sev ieguut jaunu virtuvi

> Cik augstu virs pliits jaabuut nosuuceejam ?

shito gan parasti ieraksta iekaartu dokumentaacijaa sadaljaa "ieteicamie uzstaadiishanas parametri" vai tml

Rakstiit ta raksta a kaac ir meegjinaajis paskatiities lielaakaa katlaa kas staav uz elektriskaas pliic virs kura 5cm augstumaa staav nosuuceejs ko rekomendee razhotaajs ?

Es saprotu ka razhotaajs rekomendee to augstumu kuraa vinja nosuuceejs labi suuc nevis to augstumu kuraa normaali var straadaat pie pliits.

un diapazons 50-70 ir diezgan liels es vienkaarshi domaaju ka Saimniece zinaas to augstumu vismaz 5cm robezhaas nevis 20cm kaa iesaka razhotajs.

Labs riic, tik daudz jautaajumu piektdienas riitaa

Redzi, lai Saimniece vareetu atbildeet, Tev buutu jaatbild uz tikpat daudz jautaajumiem par Tavas virtuves lietotaajiem, vinju paradumiem, kaa arii par pashas virtuves konfiguraaciju. Tie pashi +-20 cm ir atkariigi no lietotaaju auguma.

Ja To to visu nopietni domaa, tad dod zinju, tieshaam varu padaliities pieredzee.

Vineta

Jaunākais forumā