Jumta nomainja

Labdien!

Gribeeju pakonsulteeties ar zinoshajiem listes daliibniekiem.

Veelos nomainiit maajai jumtu no gludaa shiivera uz profileeto skaardu(tas kas imitee dakstinjus). Pashlaik zem gludaa shiifera virs spaareem viss ir noklaats ar deeljiem.

Pirms materiaalu pasuutiishanas gribeetu uzzinaat vai noteikti jaapleesh visi deelji nost un jaalato uz plikaam spaareem(apakshaa paliekot antikondinsaata pleevi) vai arii var latot uz deeljiem vai varbuut profileeto skaardu var stiprinaat pa tiesho uz deelju klaajuma apakshaa paliekot nevis antikondensaata pleevi, bet taas vietaa papi(ruberoiidu)?

Kam nepiecieshamas karniizes?

Kaada atshkjiriiba starp antikondensaata pleevi un difuuzijas pleevi?

Jau ieprieksh pateicos!

Normunds

Nu es ieteiktu ar savu saapi aprunaaties pie ranilas paarstaavjiem vai attieciigaa jumtu blekju tirgonja, ja nevar atbildeet tad dodies pie naakamaa.....

---------

Rukicc

Ja reiz esam saakushi runaat par jumtiem - kaads buutu labaakais miikstais segums? Gan jau kaut kas muusdieniigaaks par ruberoiidu ir izgudrots? Ir kaut kaads materiaals, ko nevis liimee, bet kausee pie jumta ar gaazes deglja liesmu, pa gabalu pat esmu redzeejis, kaa to dara, bet vairaak neko nezinu.

Z.

ir taas plaaksnes ondulat - bet reaali tas ir stingraaks, profileets ruberoiids ;)

liekams ar naglaam. relatiivi leets un viegli liekams, bet nekam nopietnam gan neieteiktu likt. shkjuunjiem & nojumeem gan ljoti ok variants

par kauseeshanu - ir redzeets, ka taadaa veidaa to pashu klasisko ruberoiidu kausee klaat.

Par to Ondulat. Nekaads nopietns materiaals tas neizskataas. Taads miiksts un nedrosh materiaals vien ir. Esmu dzirdeejis, ka Ondulats ljoti aatri zaudee savu saakotneejo izskatu un kljuust ljoti neizsteiksmiigs.

Normunds

nu es saku, tas ir profileets ruberoiids (un nokraasots).

piemaajas/piegaraazhas/pieshkjuunja nojumei ok, maajai - neieteiktu.

Jaunākais forumā