virtuves meebeles

Sveiki!

radusies nepiecieshamiiba sabuuveet virtuvee meebeles.

Virtuve mazinja. Materiaals tas MDF vaikaa tur vinju...

Ir kaadie ieteikumi par normaaliem meistariem, kantoriem?

Shobriid aptaujaajot apmeeram cenas par vienu un to pashu figuree no 450 liidz 1300ls

protams, liidzi mainaas arii terminji un iespeejams arii kvalitaate. bet to jau pirms tam gruuti paredzeet

Taatad luudzu ieteikumus.

Paldies jau ieprieksh,

Janis

Ja tā godīgi, tad MDF manuprāt ir diezgan draņķīgs materiāls un arī neadekvāti dārgs.

Es pats sev pasūtīju virtuves mēbeles Valmierā pie galdnieka un man sanāca 450Ls viruves iekārta ar stūra karuseli, iebūvētu ledusskapi, atvilknēm, apakšējiem un augšējiem plauktiņiem.

Iestrādātu gāzes plīts virsmu, izlietni un citiem pribambasiem.

Virtuve man arī nav nekāda mazā – 16m2

Ieteiktu tomēr padomāt par citu variantu nevis MDF.

Ja ir interese, vari dabūt arī telefonu tam galdniekam.

Māris Lūks

No kaada materiaala tad bija taas meebeles?

Koordinaates nodereetu droshi vien.

Janis

Virtuve ir izvirtiiba, jo tur ar paaris niekiem cenas var reaali celties, dazaadi metaala izstraadaajumi, izvelkami metaala grozi - ir leeti un ir daargi un ir ljoti daargi. Atvilktnes arii var uztaisiit leetas un daargas un ljoti daargas (cenu izsaka vadotnes).

Fasaades arii dazhi izgatavo no laminaata, dazhi no kraasota MDF un dazhi no masiivas priedes savukaart dazhi no masiiva ozola vai ka veel daargaaka.

Korpusiem leetaakais variants ir laminaats, bet arii tas ir leetaakss un daargaaks.

450 Ls par virtuvi leikas stipri nenopietni vai arii virtuves iekaarta ir stipri mazinja.....

--------------

Rukicc

Nav gan vecīt nenopietni!

Ritīgs monstrs. Un funkcionē un veras un darās viss vienkārši ideāli!

Vienkārši rajonos tiešām ir pilnīgi cits ceņņiks un pa cik vēl savējie taisīja, tad attiecīgi tik lēti arī sanāca.

Netici atbrauc apskaties!

hmzzz 450 Ls pa iekārtu ir OK, varu arii paraadiit un uzcienaat ar teeju

Vajadzeeja saakt ar to ka saveejais taisiija..... tas izsaka visu parasti jau reekjins ir kaads 1/4 materiaals 1/5 alga darbiniekam 1/4 amortizaacijas izdevumi, bet kaa bija taalaak ir piemirsies.......

Nu, radinieki Liepajaa pasutija virtuves iekartas Lietuvaa, nu laikam ap

350 latiem sanaaca 8 kv. m virtuvei iekarta, nu sataisiita kvalitiva un eleganta!

Dzeki atbrauca, sameriija un uzstДЃdija.

K.

Nu redz, pieskaitaamos izdevumos kaadam krutam salonam ietilpst gan laba nauda dizainerim (nedomaaju, ka tie maz pelna), gan administraacijas uztureeshana, gan ljoti daargu un plashu telputureeshana, gan arii augsts peljnjas % (jo taada salona iipashnieks noteikti nepelna maz). Visam tam es piekriitu, un viss tas ir pareizi - prieksh tiem cilveekiem, kam to visu noteikti vajag, un kas to var arii atljauties. Lieki mineet, ka laukos galdnieciibaa nekaa taada nav Rezumee - var gan taa, gan taa. Tie, kas salonaa, vareetu neplest platas acis un smiineet, ka taadas cenas nevar buut. Tie, kas laukos, vareetu savukaart nesludinaat paarlieciibu, ka 450 Ls ir tas vispareizaakais risinajums Peace.

R

Dārgs? vai tad MDF mūsdienās ir dārgāks par koku? Un kāpēc draņķīgs?

R

Taa reaali njemot, lamineetais MDF buutiibaa kaareiz shaadiem pielietojumiem ir radiits, un virtuvee ir krietni eertaak kopjams par jebkaada veida koku vai saplaaksni, vai ko nu veel dazhi meegina tur lietot. No koka var taisiit durtinjas un varbuut noformeet laminaata malinjas.

Ja ir korekti samonteets, un nekur netek virsuu uudens - nevajadzeetu buut probleemaam. MDF krietni labaak tur formu nekaa koks.

Nu nezinu gan par to kopšanu!

Man iepriekšējā mājvietā bija MDF - NEKAD es vairs viņu negribu - PILNĪGI GARĀM!

Kameer nav caurumu apdaree tikmeer MDF ir OK bet pie maziem skraapeejumiem kas ir cauri apdares kaartinjai mdf mitruma iespaidaa strauji zaudee savu pievilciigo skatu atskiriibaa no koka, kas neuzpuusas ar burbuljiem.......

-------------

Rukicc

Tad tev ar MDF nebija paveicies..... kas bija tas sliktias kas tev vinjaa nepatika?

MDF bija kraasots vai lamineets?

-------------

Rukicc

Krāsots!!

Skrāpējās maita nenormāli, nesmuki izskatās saskrāpēts, nevar nomazgāt no taukiem normāli. Da nu visāda šaizes ar viņu ir bijušas.

Bail pat atcerēties!

Māris

Skaidrs bija suudiga miiksta kraasa bez antiscratch piedevaam......

taa jau ir kraasas probleema nevis MDF probleema...... un te jau paraadaas moments gan jau ka bija leeti. Piedevas un labaaka kraasa jau arii maksaa vairaak......

----------

Rukicc

nu visdriizaak ka mums te "speciaalais austrumeiropas" MDFs iraid, kaa jau viss.

--

KPL

ja godīgi tad netaisiija paziistams, bet ja vajag vareetu pameegjinaat noskaidrot tel. kantorim kas taisiija

---------------

Bst rgrds Mef

> Kameer nav caurumu apdaree tikmeer MDF ir OK

vot te es 100% piekriitu.

Virtuves cenu ljoti ietekmee furnituura !

Var ielikt engjites pa 5Ls un pa 75Ls

Bet lai vaikaa tomeer pilniibaa izvelkamaas atvilknes reaali rullee.

Bik paarspiileeji..... engjiites jau nu ir leetaakas bet nu cenaa starpiiba ir pamatiiga.

Jaunākais forumā