Vasara_Jūrmalā

Modris

Labvakar!

Vasara gribetu laut savai gimeniti un reizem ari pašam atpusties Jurmala, tadel jautaju pec piedavajumiem iespejamai atputas vietai (dzivoklis, istaba) un ires izmaksam.

Varbut var padalities ari ar informaciju, ar kadam izmaksam vispar ir jarekinas, jeb bija jarekinas ieprieksejo vasaru?

Modris

Re: Vasara Jūrmalā

bulduru-dzintaru regionaa, dzelzcelja juuras pusee, bet ne pie pashas juuras (10-15min gaajiens no juuras) pagajusovasaru takse bija ~100Ls/istabinja/meenesii.

Modris

RE: Vasara J? rmal?

Paldies par info.

Varbuut ir saglabaajies kaads kontaktelefons, kur var apjautaaties par saagada iespeejaam.

Modris

Re[2]: Vasara Jurmala

tur kur es pagaajusho vasaru iireeju, cik saprotu jau ir iziireets. . .

man liekas, ka labaakaa metode, buutu aizbraukt un uz vietas vienkaarshi apjautaaties, jo to maaju saimnieki labi paziist viens otru. protams nav jeegas prasiit riktiigi biezaas maajaas, jaaskataas tieshi peec taadaam " demokraatiskaam" : )

Re: _Vasara_Jūrmalā

Dzirdeets ka par normaalu vietu iiri uz sezonu jaavienojas jau ezmaz ieprieksheejaa vasaraa, sezonai tuvojoties pieejamas tikai vietas ar speccenaam.

M.

RE: Vasara J? rmal?

Gjimenei ar 1 istabu vien ir shvaki.

Varu padaliities pieredzee - 46 km no Riigas centra (ne Juurmalas pilseetaa) pagaajushovasaru takse par visu maaju ar visaam labieriiciibaam bija 250 Ls meenesii. Liidz juurai tur 420 m cauri mezham. Shovasarai analogjisku maaju esmu samekleejis pa 600$ meenesii, leetaak nevaru atrast. Nez vai njemshu, par daargu mums.

Tas, kursh izdomaa mekleet ko iireejamu pie juuras, lai atstaaj visas iluuzijas Riigaa: -)

Janis

Re: Vasara Jurmala

_JA_ ir veelme dziivot cilveeciigos apstaakljos (tas ir, atseviska ieeja,

1-2 istabas, silts uudens, dusha, tualete, virtuve, normaali saimnieki) tad saakot no jaundubultiem uz priekshu (Pumpuri, Melluzhi etc) un ja telpas ir juuras pusee, tad jaareekjinaas ar minimums 200 - 250 Ls meenesii + komunaalie, jeb ne mazaak kaa 800 - 1000 Ls sezona (maijs - septembris).

Vietas jaasaak runaat uzreiz peec jaunaagada, pastaaviigie kundes taas aizrunaa jau rudenii. Rokasnauda ap 100 ls ir pashsaprotama, pie tam parasti nesleedzot liigumus. Pa 100 - 150 ls meenesii protams var dabuut _istabinju_ , kas gan ir piemeerots variants jaunam bezbeernu paarim vai vienkarashi jaunietim - slaistam, kas tur tikai paargulj: )))

ul

manis noveerotaa cenu dinamika peedeejos 6 gados:

300 Ls / 350Ls / 500 Ls / 700 Ls / 700 Ls / 800 Ls (par sezonu) - bet nu tas ir pie ilggadejiem pazinjaam. . .

Mekleejit tak ne-juurmalaa, juurmala ir nejeegaa daarga vieta pat turienes iemiitniekiem. . .

KPL

Es jau vienreiz stàstïju, ka leetaak ir kà mþsu gjimene izdarïju. Nopirkaam trïs istabinjas ar daljeejaam ertibaam maajaa Vaivaros 1, 5 km no jþras par

7K$. Kà redzu pºc cenàm pa 7 - 8 sezonaam vajadzeetu atmaksaaties. Ja rekjina, ka ssiicim 1. gads amortizàcijas terminsh var buut arii ilgaaks.

Prieksh vinja jau galvenokaart pirkaam: )

Jaunākais forumā