Par motorzaagjiem protams dominee Husqvarna vai Jonsored, staasta, ka abus shos vienaa ruupniicaa shtanceejot, detaljas vienaadas, Jonsoreds parasti ir pa kaadu procentu leetaaks. Es nopirku Husqvarna 340.
Ar zaales trimmeriem jaaskataas, lai motora detaljas nav no PLASTMASAS, kaa meedz buut leetajiem/mazajiem. Es nopirku MTD 790, shitos var dabuut Ulmaņa gatves 2 pagalmā, tur vinjiem baaze, pat bes pvn var sarunaat, ja maksaa skaidraa...
MartinsK
Man ir sen pirkts kruumgriezis Jonsered GR36. Ar to pat esmu izmaniijies gaazt kokus 15 cm diametraa. Siikas tehniskas probleemas bija no pasha saakuma. Galiigi nevajadziigs piederums ir trijzjubura asmens. Ar to kad traapa pa kurmja rakumiem, tad baigais blieziens pa asi. Man liekas, ka jo vairaak asmenim zobu, jo labaak. Mikstu zaali vislabaak pljaut ar zjilku, bet ja gadaas sakaltushas balandas, tad ceert nost, taadelj vajag arii kaadu asmeni.
kruumzaagjis veel pasham priekshaa, bet motorzaagjis nesen tika iepirkts jonsereds.
kaa jau rakstiija, jon un husq ir identiski motori, detaljas esot taas pashas. bish atshkjiras korpusi (piemeeram, hus ir blekja kjeedes aizsargs nokrishanas gadiijumaa, jon - plastmasas, varbuut veel kas)
cenas atshkjiriiba ~ vienaadiem modeljiem paardesmit lati.
profesionaalo tev diez vai vajadzees, jo pats jau laikam visu mezhu neistraadaasi, stigaam pietiks ar kaut ko videeju. es panjeemu cs2145 (viens zem taa ar reguleejamu elljas padevi kjeedei) - ljoti ok. jauda pietiek arii lielu koku gaashanai, svars ir taads, lai arii daudzas stundas vareetu bliezt. paaraak ilgi veel nav lietots, ir tikai savaakta & gandriiz visa sazaagjeeta malka ziemai un bish pa laukiem padaardeets.
nujaa, kaa secinaaju, siikus zarus ar shito labaak nevaakt nost, ierauj kjeedee un pljek :>
> Ar zaales trimmeriem jaaskataas, lai motora detaljas nav no PLASTMASAS
shkjiet, autolistee tika mineets, ka nupat jau visiem motorzaagjiem un zaalespljaaveejiem (laikam husq tika mineets ?) klanji esot plastmasas, jo sanaakot vieglaaki un normaalas izturiibas. hvz, motoru valjaa neesmu jaucis 
--
Rich
> jo vairaak asmenim zobu, jo labaak. Mikstu zaali vislabaak pljaut ar
> zjilku, bet ja gadaas sakaltushas balandas, tad ceert nost
ko ceert nost? makshkjerauklu ?
a trosi shitam nevar pielikt ?
Kad vienreiz bija beigusies zjilka, meegjinaaju. Trose peec paaris apgriezieniem bija beigta.