microwaves

Labdien.

Taads sadziiviskas dabas jautaajums - tiek mikroviljnju kraasnis (tjipa vulgaris), mikroviljnju kraasnis ar grilu, un mikroviljnju kraasnis ar konvekciju vai. Vai kaads varbuut var apstaastiit, kam katrs no shiem tipiem domaats?

R

Mikroviljnju kraasnis paredzeetas izmeshanai. Vismaz man ir radusies taada paarlieciiba. Pirms ~1,5 gadiem nopirku, ja nekljuudos philips razojumu pa ~120 Ls ar grillu un veel kaut kaadaam 3D funkcijaam, bet vienД«gais, kur shis briinums der ir zupas atkauseeshanai/uzsildiishanai.

Visas citas darbiibas man ar sho briinumu nav normaali sanaakushas. Uz gaazes pliits viss sanaak aatraak un galvenais garshiigaak.

Pirms kaada laika biju ASV un tur redzeeju tipa profesionaalo, maksaaja ap 1000 zaljo. Ar to vareeja labaak uzsildiit eedienus, bet arii tikai uzsildiit.

Dainis

P. S. Shis ir otrs sliktaakais pirkums manaa dziivee ( elektriskais trimeris zalespjaushanai, mikrovilnju kraasns )

Dainim taisniiba - ja peerk mikreni, tad ar skaidru nostaaju, ka to lietos tikai uzsildiishanai un jaanjem leetaako un vienkaarshaako, jo no visiem tiem vipendroniem nekaadas jeegas taapat nav. Bet uzsildiit eerti - nav jaakraameejas ar pannu, kruuziitee teeju vai karstviinu arii var ljoti aatri vajadziigaa temperatuuraa dabuut.

Z.

=?iso-8859-4?Q?

tadu ar nopirku – pa 34ls, pat ar grillu. sildu zupu un varitus kartupelus. priecajos, jo sanak silti varitie kartupeli, ne cepti. vel priecajos par to, ka nav jagaida kamer uzsils elektriskas plits rinkis.

maara

Wowo, man arii ir mega kruts kombains - micro/grill/karstais gaiss, kas nekam neder, iznjemot galjas gabala atkauseeshanai vai kaut kaa uzsildiishanai. Esmu meegjinaajis kaut ko grilleet, vinjsh tur knapi kaut ko chubina, neko nevar sagatavot. Ar karsto gaisu rakstiits ka var cept kuukas, nu njefiga, ausha gatava, apaksha pilniigi jeela...

MartinsK

Gribeeja reiz ieekonomeet uz cepeshkraasns reekjina ;)

Jaunākais forumā