q par par koku cirshanu

Situaacija,

Ir zeme iipashumaa un cauri gabalam iet LVEnergo elektriibas liinija. Zem liinijas (+-2m zonaa) auga paaris kropli koki, kuri tika nocirsti. Tad uzradaas 'labveelis' un sasoliija nepatiksanas, jo neesot iznjemta cirsanas atlauja. Kaa ir ar shito sitaaciju? pasji LVEnergo tak regulaari ceert kokus un kruumus 5m zonaa zem savaam liinijaam un nekaadas atlaujas nekur nenjem.

Elgars

Re: q par par koku cirshanu

Vai tie bija auglju koki - pashu staadiiti?

o! energo! RE: q par par koku cirshanu

tresjo dienu censjos sazvaniit Zemgales prieksjp privaatmaaju noreekjinu dalju pa uzraadiitajiem diviem tel nr (7126138, 7126133), nubet taksj neatbild neviens. un taga es veelos ne vairs vinjus sazvaniit, bet kaadu mailadresi vai tel nr kur pasuudzeeties. vakar sazvaniiju daamu pa tel

7328010, uzzinaaju, ka 02. 04. esmot man vajadziigajiem kaukaada paarvaaksjanaas, bet sjodien lai drosji no 08 jau zvanot. nu es ari zvanu. . .

maara atriebiigaa. jeb davestaa.

p. s. un zvanu es ikpa briidim un iiiiiiilgi. . .

-----Original Message-----

From: Vilnis Tipans [mailto: vilnis.tipans¤energo.lv ]

Sent: ceturtdiena, 2003. gada 3. aprīlī 12: 03

To: dzivoklis¤lists.delfi.lv

Subject: Re: q par par koku cirshanu

RE: q par par koku cirshanu

Jaa, tieshaam - kaa tad ir - varbuut es no sava daarza vecaas aabeles arii nedriisktu cirst bez atljaujas? (Daarzs ir Riigas teritorijaa, ja tas ko maina)

Vineta

RE: o! energo! RE: q par par koku cirshanu

www.energo.lv ir jautaajumu uzdosjanas iespeeja, gods un cienja - atbildi sanjeemu jau peec 15min un sjii meitene, atsjkjiriibaa no vakareejaas, iedeva tel nr, pa kuru zvanot atrodas kaads, kas veelas runaat ar klientu.

maara lietas nokaartojusii

Re: o! energo! RE: q par par koku cirshanu

pameegjini 7126130 vai 131.

A paarvaakshanaas tieshaam bija.

RE: q par par koku cirshanu

Kroplie koki bija kaarkls(viitols) un beerzs. Beerzam truuka kaadu 60 cm lai saaktu skarties pie el. vadiem. Paareejais - kruumi. Deelj riska atrauties ar elektriibu vai sabojaat liiniju arii tika pienjemts leemums par cirshanu.

Elgars

RE: o! energo! RE: q par par koku cirshanu

neapsjaubu paarvaaksjanos, tik iedomaajos, ka darbs jaadara sjaakaataa.

maara, paardziivojusi divas kc paarvaaksjanaas, taksj darbs tika organizeets taa, ka centraale bij atsleegta nepilnu stundu, klienti i nepamaniija.

Re: o! energo! RE: q par par koku cirshanu

Nu bet maaaaara, juus tak komerciestaade - vreme djenjgi, bet shitaa valsts instituucija, kam apmekleetaaji tikai straadaat (tb algu sanjemt) traucee. . .

M.

Jaunākais forumā