Apsardze

Sveiki!

Vai kaads vareetu padaliities ar info par apsardzi.

Respektiivi intersee - Apvieniiba "Apsardze" kvalitaate (tie ar "Latvijas Valsts Policija" blhembuku).

Cik vinhi ir kvalitatiivi tehniskajaa apsardzee, ja objekts atrodas

Rigas centraa.

Izveele ir starp Falck un vinhiem. Falck jau saka ka tie uzreiz esot klaat (neesot tur noteikts laiks kamer jamie atbrauc), bet tie atkal sanaak krietni daargaaki.

Paldies.

-- -[cx]-

Ir zinaama negatiiva pieredze ar EVOR, es personiigi necietu bet bija cilveeki kuru mantas naktii fiziskaas apsardzes laikaa pazuda, telpaas atradaas tikai apsardzes firmas darbonji...

Mazpilseetaa divus objektus sargaa apsardze, it kaa OK probleemas nav bijushas. Vinji itkaa visilgaak ir shai jomaa, jo nodarbojaas ar to jau sociaalisma laikaa.....

-----------

Rukicc

falck! Apsargaajaa arhitektu biroju Centraa. Atbrauca, konststeeja faktu, bet iipashnieki 3 pazudushus LCD monitorus. So lielu jeegu neredzu: P

---------------

Bst rgrds Mef

a vaitad apsardzes firmas neapdroshina riskus .. man liekas ka falck liigumaa kautko taadu maniiju .. tb. ja kauchko nosper liidz briidim kad shie ierodas, tad shie atmaksaa zaudeejumus .. nu nez .. man liekas ka kautko taadu maniiju .. bet paturu tiesiibas kljuudiities

jaa jamiem tur ir:

Izpildītājs ir pilnīgi materiāli atbildīgs par īpašuma zudumu, bojājumu vai iznīcināšanu Objektā, ja

Objekts ir nodots Izpildītājamapsardzē un zaudējums Pasūtītājam radies Izpildītāja vainas dēļ. Izpildītāja materiālās atbildības limits ir LVL 50 000.00 (piecdesmittūkstoši latu), izņemot gadījumus, kad zaudējums

Pasūtītājam nodarītsIzpildītāja ļaunā nolūkā izdarītu darbību rezultātā.

Jaunākais forumā