rigjipsis uz griestiem

Sveiciens!

Jautaajums tiem, kas taisiijushi rigjipsha griestus:

- cik profiilus esat likushi uz pusliidz standarta plaaksni, teiksim,

1200x2400: tikai pa malaam vai pa vidu arii?

- ar kaadu intervaalu skruuveet klaat?

2G, domaa, mok paremonteeties..

mok te kaut ko paskaties vai citos aprakstos, ja gadiijumaa te nav (es taa uz aatro atradu, pats nepaarbaudiiju, kas iekshaa)

www.knauf.lv/?id=653

Profili jaaliek ik pa 40 cm, t. i. divi pa plaaksnes malaam un divi veeel pa vidu. skruuvee malas ik pa 20 cm, bet videjos profilos pa 30 cm

laikam kaut kaa taa....

Peec normatiiviem ir - ja profili tikai gareniski, tad ik pa 40cm, man labaak patikaas likt gareniski tikai pa shuveem, un tad iisus gabalinjus skjeersaam ik pa ~50cm.

Ir bildes, ja interesee.

Njem veeraa ka mitruma izmainjas iespaidaa loksnes gribees ieliekties.

KPL, daremonteejies liidz *$&*($, vairaak laikam nekad to negribees: E

Tnx!

Incanti, nafig shamie grib profiilus likt divaas kaartaas, nevis vienaa, mok kaads zin?

2G

> Ir bildes, ja interesee.

Vispaabaa nekaiteetu.

> Njem veeraa ka mitruma izmainjas iespaidaa loksnes gribees ieliekties.

Ieliekties - tipa uz iekshu (augshu)? A ja mitrumizturiigo saskruuveetu?

> KPL, daremonteejies liidz *$&*($, vairaak laikam nekad to negribees: E

Aha, peec katra atvaljinaajuma domaaju liidziigi. Un tad paiet gads, un paraadaas taads kaa nemiers praataa...; D

2G

OK, paldies!

2G

>Incanti, nafig shamie grib profiilus likt divaas kaartaas, nevis

>vienaa, mok kaads zin?

Vienkaarshaaka konstrukcija, vienaa liimenii daudz jaaknibinaas. Toties aiznjem mazaak vietas, a padomjdziivokliishos griesti taapat zemi.

> Vispaabaa nekaiteetu.

krahabors.yeoman.lv/tec...

> Ieliekties - tipa uz iekshu (augshu)? A ja mitrumizturiigo saskruuveetu?

uz leju protams.

> Aha, peec katra atvaljinaajuma domaaju liidziigi. Un tad paiet gads, un

> paraadaas taads kaa nemiers praataa...; D

Ja tik pa atvalinaajumiem, tad jau ok, man peedeejaa laikaa dziive tik no taa vien sastaav :]

KPL

> Vienkaarshaaka konstrukcija, vienaa liimenii daudz jaaknibinaas.

Ar izliimenjoshanu? Jap, taa buus probza.

> Ja tik pa atvalinaajumiem, tad jau ok, man peedeejaa laikaa dziive tik

> no taa vien sastaav :]

Vajadzeetu jau arii paareejaa laikaa, bet slinkums ;)

2G

> Ar izliimenjoshanu? Jap, taa buus probza.

nee, ne par to. Ja profili vienaa "kaartaa", tad baigi daudz jaagraiza, ja divos - liek krusteniski vienu otram paari bez graiziishanas.

Liimenjoshana pavisam cits staasts. Bet izdaraams, es saveejo visu pilniibaa viens pats dariiju, ieskaitot pashu lokshnju likshanu.

> Vajadzeetu jau arii paareejaa laikaa, bet slinkums ;)

mja, smaga probleema...

Galvenais, neatveezeeties uz kardinaalaam rekonstrukcijaam, tas ievelkas uz gadiem...

KPL

Līmeņošana easy: paņem tās stieples ar cilpu, pieskrūvē pie griestiem, noliec, piekarina enkuru, enkurā iekarina CD profilu, bet pašu enkuru var bīdīt šurpu turpu kamēr nelabi paliek jebšu burbulis pa vidu stāv

Nezinu kā uz lielākiem griestiem, bet vannasistabā liku mitrumizturīgo reģipsi, profilus kā sienu standartā - ik pa 60 cm, veselu gadu nav nekas ne liecies ne ko.

Stieples lieto tikai tad ja var atljauties vismaz padsmit cm augstumu zaudeet, baidos ka vairumaa padomju laiku dziivokliishu nevar. Es skruuveeju blekja skavas pa taisno pie griestiem, finaalaa griesti zemaaki par ~50mm

KPL

Jaunākais forumā