durvis

Interesee uzlikt dubultaas aardurvis dzivoklim - areejaas prastas " koka"

un iekshejaas normaalas " blekja" .

Shobriid dzivoklim ir prastas durvis, kas veras uz iekshu. Taas vareetu parlikt kaa areejaas.

Ir pilns ar firmaam, kas liek " blekja" durvis, bet vai ir kadam zinaamas ar tadas, kas butu gatavas nemties ari ar pareejo (esosho durvju parlikshanu un arpusi).

Ideja likt arii prastaas areejaas durviis ir:

1. daudzmaz saglabaajas esoshais vizualais skats.

2. nepieversh nevajadzigi uzmaniibu

3. Labaka skanas (un iespejams siltuma) izolacija (esoshaas durvis ir jau apsistas no vienas puses ar tipa porolonu+dermantinu)

4. Nepatikamak zagliem.

5. . . .

JEB tas viss nav to verts un " pareizaak" ir likt vienkarshi vienas bekja durvis un miers?

Moodza, luukojoties " rigas santiima" durvju lapaa. . .

Re: durvis

Divas duris ir to veerts. Savulaik dziivoklim bij vispaar taads diivains variants, ka bij tik iekshdures palikushas, aareejaas kaads bij nochiepis, taas ieksheejaas bij beedeegaa staavoklii, un tika pienjemts leemums ielikt blekja dures kaa aareejaas, ieksheejaas izmest un miers.

Taga ir probleemas - 1kaart, baig skaljsh no kaapnjutelpas puses, un

2kaart, zirnekljatsleega no aarpuses jau kaadam ir likusies gana interesanta saskraapeeshanai, un ar baileem gaidu to dienu, kad kaads tur izdomaas kauko iebaazt, liedzot man iespeeju iekljuut dziivoklii bez dinamiita paliidziibas. . Tas punkts 4. gan nebuus aktuaals, parastaas dures zagljus neapgruutina. .

Tjigra

Bet ja parastaas dures ir aareejaas, tad zagljiem, ja taadi nedod dievs uzrodas, tiek sagadaats nepatiikams paarsteigums; )

Girts

btw, man ari jautaajums par durviim. Tipa ir taadas nesmukas koka ardurvis dzivoklim, varetu vinjas iznjemt un atjaunot, bet vai ir zinama firma, kas ar tadam lietam nodarbojas, mosk vispaar uzlikt jaunas, snaaks leetak?

Miolans Re: durvis

Sarunaju par durviim ar " Miolans"

I kadam negativa/jebkada pieredze ar vinjiem?

Citadi man kaut ko izsaka tik adrese Mezha iela 4: -)))

Moodza

Jaunākais forumā