Viessmann katlu apkope

Man piedaavaaja nosleegt katla apkopes liigumu par 42 Ls gadaa. Vai cenas jau ir tiktaal uzkaapushas? Pirms paaris gadiem bija ap 30 Ls.

Vineta

un kaapeec Tev to vajag (t. i., sleegt liigumu?) ar puteklju suuceeju Tu tachu pati to katlu reizi gadaa vari izsuukt (paarsvaraa tiek izmantots klienta puteklju suuceejs), ja katls vienreiz noreguleets, tur nekaa iisti dariit nevajag. nu nav veel serviss taadaa liimenii, lai buutu veerts to liigumu sleegt, tiesa, man ir kam piezvaniit, ja kaut kas notiek.

andris, nekadu liigumu nav sleedzis

Redzi, pirms diviem gadiem es, paklausot listi, nenosleedzu taadu liigumu. Shopavasar katls saaka "gljukot", naacaas mekleet meistaru. Tu pats savulaik iedevi kaut kaadu tel. - bet tas cilveecinsh neko dariit negribeeja un ieteica mekleet servisu caur katla tirgotaajiem. Kas man cits atlika. Sjie paruuca, ka nav uzreiz sleegts liigums, bet atbrauca gan - iztiiriija, sareguleeja, panjeema 30 Ls un silti ieteica tomeer nosleegt to liigumu. Par 42 Ls. Jau kuro meenesi nevaru atlicinaat naudinju, bet rudentinjis ta naak.

Vineta

nu ja, iespeejams, man ir cita situaacija - liiguma nav, bet ir, kam piezvaniit - un tas nav tas cilveecinjsh, kura tel. Tev savulaik iedevu, devu tam, kas mums lika gaazes katlu. bet jebkuraa gadiijumaa - liiguma esamiiba Tev neko nedod, taapat, ja kaut kas jaalabo, tad tas buus papildus jaaapmaksaa - par 42 latiem gadaa Tu sanjem servisu "reizi gadaa izsuukts un apskatiits katls, kaut kas piereguleets". bet vispaar vareetu paintereseeties pie viena mana choma, kas tos katlus tirgo - cik vinjiem maksaa apkopes liigums un kas tajaa ietilpst. bet, cik sapratu, vinjiem pamatbizness ir tirgoshana un uzstaadiishana....

no 118. lv datu baazes, man ir tikai mobilais, ja vajag, nosuutiishu privaati

A. I. K. Komunikācijas" SIA 7701744

Smiltnieku 2, p/n Mārupe, Mārupes pag., Rīgas raj., LV-2167

andris p. s. junkeriem gan apkopes liigumi ir vajadziigi....

Es arī nenoslēdžu līgumu junkersam. Šogad vienkārši piezvanīju Junkersa meistaram, šis atbrauca, izjauca, izsūca, salika, iespieda štempeli garantijas talonā, paņēma 25Ls un čau.

Jaunākais forumā