obligaati jakarina tad, kad uzskribeleets likumaa. par godu dazhaadu cieminju atbraukshanai neir obligaati. driikst kabinaat privaataas sveetku reizees.
karoch, ir taa, kaa ir likumaa.
archa
-----Original Message-----
From: Iveta.Brandere¤rcc.lv [mailto: Iveta.Brandere¤rcc.lv ]
Sent: Monday, June 20, 2005 10:09 AM
To: Mąra Niedra
Subject: RE: par karoga pacel¹anu
Labdien! Atbildot uz Jžsu vŗstuli informŗjam, ka 19.-21.06.2005. no plkst.7:00 lļdz plkst.20:00 Rļgas pilsŗtas izpilddirektors iesaka pacelt
Latvijas Republikas valsts karogu. ©ają sakarą ir izdots izpilddirektora rļkojums Nr.166-ir, kuru Jums nosžtu. Rļgas domes mąjas lapą informącija par karoga izkąr¹anu ir lasąma sadą¶ą "Karogi"(skat. saiti
www.riga.lv/NR/exeres/34... )
Par karoga izkąr¹anu, savlaicļgi tika informŗti arļ masu mediji, kuri savos laikrakstos un radio ievietoju¹i attiecļgo informąciju.
Lai iedzļvotąji laicļgi varŗtu sańemt informąciju par karoga izkąr¹anu, RD portąlą ir iespŗjams re»istrŗties pakalpojumam "e--karogs" (informąciju varŗsiet sańemt vai nu e-pastą, vai mobilają tąlrunļ). Skat. saiti:
www.riga.lv/LV/Channels/...
Veiksmļgu dienu!
Ar cieńu,
Rļgas domes
Informącijas un sabiedrisko attiecļbu noda¶a
naturalizaacijas eksaamens: "kaads ir latvijas karogs ?" - "sarkanbaltsarkans ar melnu lentiiti"
es jau sen necenshos atcereeties visus tos miljons datumus. bish par daudz.
btw, dziivokljlistei atbilstoshaaka teema ;) --
Rich
> btw, dziivokljlistei atbilstoshaaka teema ;)
jaa, pirms kaads prasa, es tagad iisti nesaprotu, ko es ar shito gribeeju teikt ;)
laikam kaut ko sajaucu --
Rich
kadam skiet, ka mes neesam dzivoklliste?
)
maara
Mja, un mees esot peedeejaa EU valsts kur existee obligaataa karogu karinaashana - pamatiigs robs demokraatijaa, kas vienam ir sveetki, citam varbuut nav...
--
KPL, arii shoriit pamodies no skaljiem 3staaviigiem terminiem aiz loga, kad seetniece meeginaaja karogu iespraust
Aha, un tad pie daudzīvokļu mājām būs pie katra loga karogu turētāji, lai katrs var izkārt, kad patīk. kopējo tad vairs nevar, jo visiem jau nav svētki.
Kā rakstīts domes atbildē, tad "izpilddirektors iesaka", nevis uzliek par pienākumu 
j
> Kā rakstīts domes atbildз, tad "izpilddirektors iesaka",
> nevis uzliek par pienвkumu 
baidos ka municipaalji gan "uzliek" :]
--
KPL
Superiigaa Riigas dome, suuta savus ieksheejos linkus... Tagad ej nu sakombinee un nomaini - "portal-www" pret " www.riga.lv "
Seezhot sabiedrisko attieciibu vadiitaajas kreeslaa vinjai jau nu vajadzeeja shito zinaat...
Taatad ideja taada - pie pashvaldiibas eekaam un pie instituucijaam ir obligaati jaakar, paareejiem tiek ieteikts. Gribi klausi, negribi - neklausi...
-----Original Message-----
From: Iveta.Brandere¤rcc.lv [mailto: Iveta.Brandere¤rcc.lv ]
Sent: Monday, June 20, 2005 10:25 AM
To: Mąra Niedra
Subject: RE: par karoga pacel¹anu
Privątpersonąm (iestądŗm, ŗkąm, kas nav pa¹valdļbas ļpa¹ums, struktžrvienļba utt.) izpilddirektors nevar LIKT izkąrt karogu. OBLIGĄTI JĄIZKAR karogs likumą noteiktająs dienąs. Augsto viesu gadļjumą izpilddirektors tikai aicina. Katra pa¹a zińą ir izlemt, vai viń¹ grib godinąt atbrauku¹o viesi.
Ar cieńu,
Rļgas domes
Informącijas un sabiedrisko attiecļbu noda¶a
Nu tad godinвm un izkarinam.... karogu. Var ar sзru lentоti atkal 
jaa, jaa, toties atbildeja 15 min laika - man loti patika.
+ kops skaidrs, ka tikai IESAKA, tie linki mani neinterese
)
maara
es priecaajos ka neesmu riidzinieks, jo dalja no karogu izkarinaashanaam mums atkriit, bet tik un taa man kaa 6 dziivoklju maajas karogneseejam taa karinaashana ir liidz aknaam- pie tam muusu mazpilseetaa municipaalji ir ljoti staigaajoshi tieshi shais dienaas un raxtot protokolus ik peec kvartaala. Darbaa tika apsveerta doma vienaa karogkaata uzvilkt karogu seeru noformeejumaa, bet otraa - sveetku... tikai nevareeja neviens atrast nevienu pantu vai gadijumaa kaads nepiesiesies par neatbilstoshu karogu pielietoshanu...
Brachka man atsuutiija linku no Riigas domes maajas lapas, kur var pieraxtiities karogu izlikshanas mobilajiem atgaadinaajumiem (ieprieksheejaa dienaa vinji izsuuta iiszinju ka riit jaaliek karogs), tad nu es tagad ieraugot to iiszinju jau sastingstu vai atkal man buus jaaliek karogs, bet tad atvieglots nopuushos ka tas jaadara tikai Riigaa.
agriss ne mazaak ''prieciigs'' par visiem shiem pasaakumiem, apsveru karoga tureetaaju piestiprinaat pie sienas eertaakaa augstumaa lai nav kjebliitis jaanjem
: D ideja kaa maaja. godinaat visus shos "augstos" viesus (vienliidziigos) ar seeru lentiteem 
> apsveru karoga tureetaaju
> piestiprinaat pie sienas eertaakaa augstumaa lai nav
> kjebliitis jaanjem
pajem kautvai auto stikluceelaaja motoriiti un sameistaro automaatisku karogceelaaju 
--
KPL
Baidos, ka veselu karogu lai paceltu tur nepietiks ar auto stikluceelaaju, bet var jau uztaisiit "seeru lentas paceelaajmotoriiti", blakus nolikt kaut kaadu elementaaraako elektroniku, kura ieprogrammeeta, lai attieciigajos datumos, kad vajag seeru lenti, uzbiida augshaa vai izritina no ietvara aaraa seeru lenti. Nebuus jaauztraucas neparko. Da i vakaraa iebiida atpakalj seeru lenti un viss gatavs. Tas vareetu buut pietiekami leets mehaanisms.
--
Kaarlis
Vai tad municipaalaa policija ir kaut kur veel iznjemot Riigu. Citaas pilseetaas vinjus kaut kaa neesmu maniijis.
Normunds
Tie pashi karoga izkaarshanas noteikumi nosaka minimaalo karoga tureetaaja augstumu pie maajas. Taa kaa bez trepeem neiztiksi.
A varbuut var pie maajas sienas pielikt plazmas TV kursh attieciigajaas dienaas raada karogu ja vajag arii pliivojoshu.
paareejaa laikaa var raadiit pashreklaamu vai citu reklaamu. Uz veeleeshanaam ganjau kaada partija raadlaiku nopirks.
Shitai versiija vareesi titros laist arii savu viedokli par konkreetajiem sveetkiem. Jo noteikumos nav noteikts ka pie karoga ar vai bez seeru lentiites nedriikst staaveet un izteikt savu viedokli par sveetkiem.
Tie paši noteikumi nosaka arī karoga standartu. Vai tavs plazmas TV tiem atbildīs?
Un tāds ieguldījums varētu atmaksāties vienīgi ielās ar kārtīgu ļaužu plūsmu.