Virtuves mēbele - Akmentiņš

Taaks, beidzot ir nofinišējusies virtuves pasūtīšana, izgatavošana, uzstādīšana.

Varbūt tāds garāks stāsts, kā gāja ar šo firmu: )

Skices taisa viņi cik vajag, no sākuma es uzzīmēju VISIO kā iedomājos un tad viņi pārtaisa ar zīmuli, šajā sakarā viss Ok, Krāsas ir jebkuras un materiali ir MDFs un lamināts. Mēs izvēlējāmies Laminātu ar MDF durvīm.

Tagad pats jautrākais. Tam kantorim laikam nekad nav bijusi darīšana ar preču pasūtīšanas un izgatavošanas līgumiem. Kad bija apstiprināta skice un naudas lietas izrunātas, šamie iegrūda tipa tādu lapiņu, kur viss tas bija sarakstīts - materiāli, krāsas, virsma, papildus ekstras utt. ar apakšā pievienotu summu: ) Kad es ieminējos, ka vajadzētu arī kādu līgumu, tad šamie nolika man priekšā tādu mazu lapeli, kura n reizes jau bija kopēta un tas līgums pats par sevi bija smieklīgs, principā, klientam nekādas tiesības. Tad nu mēs pateicām, ka davai, paši uzrakstīsim līgumu un pēc tam iedosim viņiem apstiprināt. Tad nu uzcepām 2lpp normālu līgumu un atdevām šiem. Tie bišķi pamainīja termiņus no 30dienām uz 40 dienām un piekrita. Tā kā līgumu parakstīju " Akmentiņa" salonā " Dakāra" Bauskas ielā, teicu, ka tā kā līgumā ierakstīta viņu pārdevēja, kā persona, kura paraksta līgumu, tad davai uz nākamo dienu lai viņa dabū arī pilnvaru no direktora, tad arī parakstīsim līgumu un maksāšu pirmo iemaksu, . : ) Nākamajā dienā, protams, pilnvara viņai nebija, nu i es teicu, ka līgumu neparakstīšu kamēr tā pilnvara nebūs: ) Šamie paņēma līgumu, paši pārrakstīja ar kompi (elektroniski nevarēja pieņemt, nebija mails: )), personas vietā, kura paraksta līgumu ielika direktoru un aizveda viņam parakstīt: )) Pēc līguma parakstīšanas jautāju, vai ir bijis vēl kāds tāds klients, kurš grib sakārtot juridiskās attiecības. Uz ko šamie teica, ka gandrīz jau gribēja mūs pasūtīt nafig, bet tad direktoram esot iepaticies mūsu līgums ( kuru viņi tagad, droši vien, izmantos kā standarlīgumu: ) ) un nolēmuši izpildīt pasūtījumu: )

Mēbeles pašas gods, kam gods - uztaisītas labi, meistars visu ļoti labi salika, arī tehniku. (Tehnika, protams, no fagora - vashene, gāzes stikla virsma, nosūcējs, elektriskā cepene)

Principā es varu to kantori ieteikt, jo pacietības viņiem pietiek (Salonā

Dakāra) un arūi price/performance ir laba.

Jānis cerams, ka vēl ilgi nevajadzēs tam iziet cauri - tas nav viegli: )

RE: _Virtuves_mºbele_-->_Akmenti

Vai Tu vareetu atgaadinaat taa salona adresi, jo dziivoklja listes diskusijaam sekoju liidz tikai paretam? Ja shis jautaajums jau n++ reizes ir apcilaats, luudzu paaraak stipri nesist! : )

Un - kas ir laba price/performance? - vismaz kaadu aptuvenu nojausmu gribeetos.

JanisPuu

Re: _Virtuves_mºbele_-->_Akmenti

Jaa, tas butu labi, ja padalitos ar izmaksam un rezultata aprakstu. Es arii tikko pasutiju virtuvi. Nekads letais kantoris nav, tachu taa bija ertak.

Velak (kad bus gatavs) zinoshu par rezultatu. Bet pagaidam butu interesanti zinat, ko esmu palaidusi garaam. . . : ))

Solvita

Re: Virtuves =? Windows-1257? Q? m=E7bele_--=3E_Akmenti=F2s? =

" Dakāra" , salons Bauskas 13, Rīga, LV-1004 7625915 Mēbeļu tirdzniecība

Vinjiem ir ari salons uz Lāčplēša ielas, tad jāmeklē pēc Akmentiņs iekhs ZL

Nu man tāda nestandarta virtuve - stūra. Viena mala 2. 60 un īsākā 1. 30 un tieši stūrī slīpi iemontēta plīts un virsma. Apakšējai daļai ir atvilknes ar stikliem, aukšējiem skapīšiem arī divas durvis ar stikliem.

Apbūvēja apkārt arī gāzes katlam un iebūvēja veļasmašīnu. kopējas izmaksas par virtuvi, 3 lampiņām(ne-iebūvējamas, skrūvējas starp sienu un skapīša apakšu), piegādi un uzstādīšanu ~690Ls.

Vispār ko varu ieteikt - lieciet skapīšiem stiklus dažām durvīm, jo savādāk mēbele var izskatīties masīva un neinteresanta.

Re: _Virtuves_mēbele_- - > _Akmentiņs

Vispaar, ja nav zheel: ) varbuut var padaliities ar taa liiguma textu.

Arii aptuvenaas konfiguraacija un izmaksas buutu interesanti zinaat. Personiigi itkaa gan vairs nav aktuaali, virtuve ir uztaisiita, salikta (nu veel viens plauktinjsh nav piezaagjeets, bet nu zinot par taadiem gadiijumiem 70 Ls veel kantorim atstaati nenomaksaati; ) bet uzzinaat ta gribaas cik citur maksaa.

M.

Re: Virtuves =? Windows-1257? Q? m=E7bele_--=3E_Akmenti=F2s? =

Skat vienu iepruiekshejo mailu, kur cenas bija mineetas. Vakar parunaaju ar meistaru, kursh to iekartu salika, laadziigs viirelis un shamais teica, ka vispaar Akmentinjam esot dafiga pasuutijumu, salidzinot ar citiem razhotaajiem. Tas varetu liecinaat par labam cenam un kvalitaati mosk.

Jaunākais forumā