Iebuuveejamais skapis

Mosh kaads ir saskaaries ar sekojoshu probzu kaa man tagad- izdomaaju iebuuveejamo skapi taisiit. Visas sliediites, stiprinaajumi ir atrodami daudz un dazhaadi. BET ir probleema ar pashu durvju materiaalu- nav vajadziigaa izmeera.

Klasiskaajai devinjstaavenei griestu augstums ir ~255cm, bet deelju ( gan laminaats, gan liimeetie no mazaakiem deeliishiem ) ir 240*60 t. i. 15 cm par iisu (( Varbuut kaads zina, kur atrast lielaakus gabalus laminaata vai liimeeto deelju, jo vakar un shodien apskraidot bodes nekaa lielaaka par mineetajiem izmeeriem nebija...

Back up variants ir stikjeet

piedodiet, ka ne par teemu iisti - bet nu inboksa mailu reklaamas gan sako...

HTML_40_50, HTML_IMAGE_ONLY_12, HTML_MESSAGE, HTML_WEB_BUGS, RCVD_BY_IP,

RCVD_DOUBLE_IP_LOOSE, X_AUTH_WARN_FAKED

spamassassins gandriiz noraava podaa

--

Rich

=?iso-8859-2?Q?

es vot nevar saprast, vai nevar likt augshpusee paneliiti 20cm, kas nosedz bidamo durvju augshu?

v.

Vai arii cokolu taisiit?

Pats skapim biidaamaas durvis pasuutiiju - hruschovenes dziivoklim kriminaali liikas-greizas sienas, nebiju par sevi paarliecinaats, ka vereeshu sakariigi uztaisiit, lai spraugas nepaliek. Profi arii dabuuja pachakareeties, bet galarezultaataa sanaaca labi. Pasuutiiju Latindeco Slokas ielaa 21.

Z.

Nu nezinu gan kur tu taadu izmeeru rauj, loksnei viens no izplatiitaakajiem standartiem ir 2750 x 1830 ir arii garaakas uz 3660 mm

---------------

Rukicc

Rich: www.bolderaja.lv Tur arii zaagjee un malas liimee, ja pasham slinkums ar gludekli. Veel jau shur tur tirgo, Paardaugavaa zasulauka pusee bija kantoris ar kaukaac.

PpZz

ja pareizi atceros tad biidaamajaam durviim kas naak profilos nav vajadziigs malas apliimeeet....

------------

Rukicc

Redz shai pusee paardaugavai cik skatijos visos Nelss, Saimnieks u. c. mani atshuva- paardoshanaa paarsvaraa iepakoti 2400x600 panelji i uvsjo! Cik pie kociniekiem biju, tie arii galvas groziija, finieri 4mm biezumaa piedaavaaja

Taapeec arii prasu... Mosh padalies at info, kur redzeeji taadas lielas plaaksnes- buushu ljoti pateiciigs!

Janka

nelsi utml nu pavisam nau taa vieta, kur meebelju materiaalus mekleet.

Tur tirgo tikai leetaako shirpotrebu, nekaa cita tur nau.

--

KPL

Sveiks,

www.dailrade.lv/pub/index.php?... - viss kas webaa nav uz vietas un otraadi viss kas uz vietas nav webaa... uz vietas neko nezaagjee...

www.latiko.lv - zaagee arii uz vietas un piegaadaa (daargi)

ratspro.lv - arii zaagee uz vietas un piegaadaa (leetaak nekaa latiko, ieveerojami leetaak)

www.katesplates.lv - cenas un piedaavaajumu nezinu, bet zinot vispaariigo kates salonu cenas leeti nevareetu buut, WEB uz mozillas drausmiigs.

www.osb.lv - laminaata nav

www.zulakwood.lv - piedaavaajums ir bijis un redzeeejis vinjus neesmu

www.bolderaja.lv

un cik vee taadi kantori kam nav savas lapeles plasajaa tiimeklii.....

------------

Rukicc

Kaa sastaav ar liimeetajaam koka plateem? Interesee taas, ko taisa " Nekustamo iipashumu grupa" un kuras tirgojas Saimniekaa - vai vinjiem kaut kaada sava tirotava arii ir vai tikai caur veikaliem? Veikalos izmeeru klaasts ir stipri ierobezhots, nav tie, kas mani intereseetu.

Z.

a kas liedz pazvaniit uz to kantori un sarunaat lai uzliimee ko vajag?

Ja ir sakariigs apjoms ar kadu vinji ir ar mieru liimeet tad saliimees iespeejams.....

* plaatnes jau daudzi limee cits labaak cits sliktaak......

------------

Rukicc

Tikai njem veeraa, ka taas plaaksnes laika gaitaa diezgan pamatiigi ljogaas un deformeejas, laikam tauta iipashi neaizraujas ar zhaaveeshanu.

Ja plaaksnei nav klaat raamis vai kautkas pieliimeets shkjeersaam skjiedrai, tad vinja plakana ilgi nebuus.

Veikalos jau reizeem vinjas diezgan briesmiigi izskataas, plaaksnes biezums arii gadaas taa uz 18+-2mm

--

KPL

nu redz te arii ir runa par to kaa liimee....

nu veikala parasti vinjas staav horizontaali un gaiss tiek klaat no vienas puses.... reaali mitrums ja taads ir tiek savaakts vai tiek atdots no vienas puses kas arii atsaucas uz liikumiem.

Protams ja plaatne izteikti liecas uz vienu pusi tad vinja ir nepareizi saliimeeta, taa gadaas ja darbinieki ar 9 klashu izgliitiibu kraamee liistiites ko liimeet un neskataas skiedru virzienus.....

------------

Rukicc

Kaa jau mineeja cilveeks zvani uz Latindeco un tur visu izskaidros un izdariis! Esmu izmantojis vinju pakalpojumus un esmu apmierinaats.

Jaunākais forumā