Tvaika nosuceji

Sveiki,

Iesakiet, ka lai izvelas tvaika nosuceju, kas butu jaudigs un kluss?

Uz kadiem parametriem, razotajiem jaskatas ??

Ko tauta rekomende???

Vienkarsi ir situacija, ka vajag izveleties tvaika nosuceju, bet galigi nav saprasanas uz ko lukoties. Pardeveji veikalos kar makaronus uz ausim

Paldies!

A.

nu man tas pats vajadziigs.

pliiti un ledusskapi jau izdomaaju, ka snaigi njems.

janis

pliiti snaige gan nenjjem- tos taisa kaut kur galiigaa ''nekurzemee''un manai muterei jau peec 1 gada lietoshanas ir shaadi tadi defektinji paraadijushies, pazinja-veikalnieks man aizliedza pasham pirkt snaigi-vish teica ''ja gribi pirkt snaigi tad ej peerc kaut kur citur lai man nav ar tevi peec tam te jaaaukleejas par defektiem''- tad nu njeemu un nopirku elektrolux. par ledusskapjiem- tur snaigei viss ir ok.

agriss

Labi ja nosuuceejs ir plataaks par pliiti

Ja ir pakeshlogi tad iesleedzot nosuuceeju logam jaabuut paveertam vismaz ziemas rezhiimaa. Kaa juus domaajat no kurienes jums viruvee radiisies lieki

400m3 gaisa stundaa?

Nosuuceejs jaliek manuaalii noraadiitaa augstumaa virs pliic nevis taa lai smuki izskataas un nevar apdauziit galvu.

Vispaar tu nepateici kaadu tu gribi briivstaavosho vai to kas zem skapiisha.

Labaak njemt ar mazgajamiem metala filtriem.

Labi ja ir turborezhims

AEG un citi topbrandi lielaaku uzmaniibu nekaa paareejie pieveersh tieshi lietoshanas eertumam un darbiibas klusumam.

Viens ko varu ieteikt kas ir noshpikots no mana AEG ir tas ka ap to trubu kas iet uz ventilaacijas shahru vaig aplikt rinkjii plaanu poroloonu vai kaadu citu miikstu materiaalu kas slaapeetu taas trubas vibraacijas kas parasti ir lielaakais trokshnja radiitaajs.

Nopirku kaut kaadu saliidzinshi daargu, ap 140 Ls, CATA razjojums, paardeveejs iestaastiija, ka buushost kluss (man tas ir aktuaali, jo virtuve ir kopaa ar istabu). Nu, nav vinsh kluss. Suuc normaali, bet peec 2 gadu lietoshanas nobeidzaas 1. un 2. rezjiims, nevaru iedomaaties, kuraa virzienaa mekleet meistaru.

Vineta p. s. metaala filtru iesaku.

www.euroshop.lv/shop/product_i...

Man kaukas liidziigs ir. Galvenais skatiities, cik vinsh speej izsuukt gaisu - kaadi 600 ir ok. Leetie kaa likums to nespeej un tad no nosuuceeja jeegas praktiski nav. Ar saveejo esmu baig apmierinaats, pirku elektrolux veikalaa, pakauleejot cenu Maajaas atklaaju baigo fiichu - tipa sensors - ar roku novicini un shis iesleedzaas, eerti. Straadaa klusu. Man sapatikaas pogas kaa spiezhaas. Nepatika taas ar klikshkji iespiezhamaas pogas, taapeec atradu taadas kur bishi tik jaapiespiezh. Nu jaa - noluukot vajg elkoraa, paprasiit pa cik gatavi dot, tad apluureet internetveikalus un izdariit izveeli. btw elkors tiiri labpraat met cenu lejaa.

PpZz

cien. publika ?

kaa juus risinat probleemu ar "izpluudes" caurules tiiriibu. peec kaada laika tvaiki + viss kas cepas tachu noteikti piesit to trubu kas iet skurstenii vai pa sienu aaraa...

a/

Jaunākais forumā