iipashuma veerteetaaji

sveiki,

radusies nepiecieshamiiba peec nekustamaa iipashuma veerteetaajiem, galv, kriteeriji - lai tos akceptee Hansabanka, lai tas notiktu tuvaako dienu laikaa & tas nemaksaatu 100 ls, kaa man te uzprasiija par pirms 3 gadiem veikta veerteejuma aktualizaaciju. tirgus veertiibu iipashumam es pats zinu, mani bez maz vai apmierinaatu, ka tajaa papiiraa ir tas pats, kas pirms trim gadiem neremonteetam iipashumam, vienkaarshi veerteejumi esot deriigi tikai pusgadu. veerteejamais objekts ir viengjimenes privaatmaaja Riigaa ar zemi 600 kv/m, maajas kopeejaa platiiba - ap 120 kv. m.

andris negribu par formaalu papiiru, kas man neko nedos, maksaat 100 ls

(marist@livas.lv)

... a naaksies.

un beigaas dabuuusi iesietu papiiru zhuuksni, kuraa esoshais teksts otrklasnieka liimenii peec satura un peec pareizrakstiibas pat ne tiktal, jo spellchekeri maak uzlaist virsuu jau beernudaarza priekshpeedeejaa grupinjaa.

arii veerteejums buus pilniigi neadekvaats. jo tiek lietota "liidziigu dariijumu metode", bet taa nav reaali ticama, jo biezhi, nodoklju taupiishanas noluukaa, pie dariijuma netiek noraadiita reaalaa veertiiba.

tai pat veerteejumaa uzraksta, ka netika iesniegta zemesgraamata, augan taa bija 2 eksemplaaros. veel - tur tie daunji, neskaties uz papiiriem, t. sk. apmaksas kviitiim par elektriibas piesleegshanu, uzraksta, ka nav komunikaaciju. tak vareeja rakstiit, ka pievilkshanas stadijaa. tobriid, kad skatiijaas - nebija, kad gaaju sanjemt vinju murgojumu, jau bija.

izmetu 108 latus, lai pabarotu vienu no monopolistu (ja kaada uznjeemdarbiiba nav iespeejama bez sertificeeshanaas, tas uzskataams par vismaz oligopolu) galvaam - sia "apleese", kaut vinja apliistu!

hansenee, protams, papiiru panjeema, pabriiniijaas, bet eniiveij prasiija, lai taami nes raadiit arii vinjiem pashiem.

vienkaarsh naudas kaashana, utt.

Maaris

www.vindeks.lv

Noveerteejums bija krietni augstaakaa liimenii, kaa beernudaarza (kaadu man savulaik izgatavoja Latio, piemeeram). Bija pat ljoti interesanti palasiit, siiki aprakstiitas visas metodes, ko lieto, formulas, peec kuraam reekjina.

Noveerteejums bija pa 40, novereteejuma update peec gada pa 20 Ls.

Veeraa tika njemtas ne tikai dariijumu summas, kas regjistreetas ZG, bet arii sludinaajumos atrodamaas un kantora riiciibaa esoshaas "reaalaas" dariijumu cenas.

Driikst uzskatiit sho zinju par bezmaksas reklaamu

Jaunākais forumā