Offt: Veerteetaajkantori

Vai nav kaadam infa, kuri neksutamaa iipashuma veerteetaajkantori meedz noveerteet iipashumus augstaak, nekaa to dara citi?

--

Best regards,

Sacrosanct Mind, +3718315779 mailto: wisdom¤apollo.lv

wisdom.valsts.lv

Nu peec pieredzes ar to pashu ieprieksheejaa diskusijaa mineeto Balstu noveerteejums tapa bik labaaks..... nekaa saakumaa tika mineets...

Vajadzeeja noveerteejumu bankai... lai krediitu dabuutu.... tas bija veel laikso kad neremonteeti 2 dziivoklji centraa maksaaja 25 K$

Sapraata robezaas jau var sarunaat ar veerteetaaju bet nu ne jau + 15% un vairaak.........

-------------

Rukicc

Iesaku Vindeks.

Starp viena un taa pasha objekta veerteejumu no Latio un Vindeks bija starpiiba kaadi 30% ash, pagaajushogad saakumaa. Pie kam neko paaraak augstu jau arii tas Vindeks nenoveerteeja. Mani noshokeeja konkreeti Latio veerteejums - profesionaalji esot un taa. Man domaat, tirgus veertiibu nosaka, par pamatu njemot peec iespeejas liidziigaaku objektu paardoshanas cenas tajaa briidii, un kautko prognozeejot uz priekshu. Uz manu pieprasiijumu maybe piedaavaat kaadus paaris objektus par vinju noveerteeto cenu iegaadei nekaveejoties, latio nekaadi nereagjeeja Aiz kam iestaajaas sheema "napatiik - nepeerc"

R

(marist@livas.lv)

Nu re, Raivo.... profesionaalji - Latio... LV nekustamo iipashumu tirdznieciibas (lasi - spekulaacijas, vaarda negatiivajaa noziimee - jo starpnieciiba deficiita apstaakljos tieshi taa buutu veerteejama) flagmanis!

M

Manim domaat, vinji ciitiigi piesedz aizmuguri gadiijumam, ja nu notiekaas tas ar ko ik pabriidim pabaida, ka nekustamaa iip. cenas nokriit. Pieljauju ka bankas tad var saakt veersties ar vinjiem ar prasiijumu nodroshinaat noveerteetodziivoklju notirgoshanu vai kaut kaa tamliidziigi. Kaut kur lasiiju sho teemu presee nekustamnieku gaudaas par gruuto dziivi. A par %, lielaam firmaam tos maksaa tipa par zinaamaam garantijaam un sirdsmieru, bet nu ne jau ierindas maakleriitim kantorii taa naudinja tiek, lielaakaa dalja aiziet kantora iipashniekam. Savukaart mazie maakleriishi veikli uzliek taadu pashu cennjiku, bet principaa pat par minimumu neatbild, taaka pasham jaaskataas par ko un kam maksaa.

M savlaik pircis dziivokli un izmantojis maaklera pakalpojumus, bet tas bija gadiijums kad dziivoklis bija komunaalais un ar paraadiem, izmitinaamiem cilveekiem vietaa vajadzeeja citus un veelmes bija \m/, vaardu sakot kjeepiigs variants, tur vismaz bija redzams par ko tika samaksaats

P. S. Katraa zinjaa ja uz ko nevajag zheelot naudu, tad uz juristu, kursh paarbauda visus parakstaamos papiirus ar maaklera vai sastaada tos bezmaaklera gadiijumaa.

kas liedz pasham izlikt sludinaajumu un tirgoties?

esmu taa dariijis vairaakas reizes un atshuvu maaklerus jau pie pirmaa telefona zvana.

a.

(marist@livas.lv)

kad mekleeju veerteetaaju vienam savam projektam, precizeejot detaljas, kaapeec vajag zinaat, kurai bankai, taa arii tieshaa tekstaa pateica - ar dazhaam bankaam esot vienoshanas, ka gadiijumaa, ja krediitnjeemeejs peekshnji nemaksaa, vertaatajs apnjemas atpirkt iipashumu par vismaz to pashu summu.

m

Ko nu re? Spekulanti kaa spekulanti.

Un vispaar, mums te ir kapitaala uzkraashanas stadija: P tas visu pamato un izskaidro.

R

NordLB standarta dzivokljiem havo savu tabulinju un lai arii pa cik buutu noveerteec tas dziivoklis vairaak par savaa tabulinjaa rakstiito vinji nedod. Vismaz man pirms gada taa bija un to redzot palika neskaidrs nager man bija jaateeree 50Ls par to noverteejumu ja tam taapat nebija nekaadas nozimes tik vien kaa dokumenc ko pielikt mapiitee.

Vertetajkantoris bija Anno un verteshan tika veikta operatiivi un ljoti atbilstoshi tirgus cenaam un klienta veelmeem.

HB arii hevo shaadu tabulinju, dziivokljiem ne-Riigaa. Tur veertiiba zemaaka, bet veerteejums nav vajadziigs, ja ar to pietiek. Ja nepietiek - driikst iet pie akcepteeta veerteetaaja, tas noveertees, un peec taa arii vadiisies. Ir man tas prieks hevot dziivokli arii provincee

Taisniiba ir par taam veerteetaaju saistiibaam - cik man zinaams, vereteetaajkantori, lai iekljuutu bankas akcepteeto sarakstaa, paraksta kautkaadus peiperus, ka gadiijumaa, ja jaaveic iipashuma realizaacija, veerteetaajkantoris to veic par noraadiito summu un noraadiitaa terminjaa (3 meeneshi parasti), vai arii pats par shaadu summu atpeerk.

R

Jaunākais forumā