profesionaalaa santehnika baariem- kur nopirkt?

labs riits,

ir radusies interese par profesionaalo santehniku - kur taadu var nopirkt? konkreetaa gadiijumaa radagabalus interesee virtuves izlietnes kraans (laikam jau uudens maisiitaajs tas ir), kas vienlaikus ir izvelkams aaraa no savas vietas kaa dusha un domaats profesionaalaam vajadziibaam... kautr kas taads esot maniits LuLu picas iestaadiijumos, veel kaut kaados krogos. interesee, kas taadas lietas Latvijaa vareetu tirgot par sapraatiigaam naudinjaam? vai vismaz virziens, kur mekleet?

varbuut pie baaru apriikojuma piegaadaatraajiem?

andris, pats pagaidaam iztiek ar 10-12 ls veertiem uudens maisiitaajiem...

Re: profesionaalaa santehnika baariem- kur nopirkt?

> pats pagaidaam iztiek ar 10-12 ls veertiem uudens

> maisiitaajiem...

peec pieredzes - tie nav tie sliktaakie !!

labaak leets un razots itaalijaa nekaa daargs un razhots Turcijaa vai Iraanaa

a/

RE: profesionaalaa santehnika baariem- kur nopirkt?

Shkjiet, ka Reatonam bija speciaala restoraanu nodalja, bet vai tur bija tikai delikateses vai arii virtuves tehnika, to nepateikshu.

Jans

Voot par Reatona prechu kvalitaati un liimeni man liekas vareetu eposus saraxtiit ......

---------------

Bst rgrds Mef

Taadus tak pat maajas vajadziibaam visaas malaas tirgo. Kruuzaa piemeeram.

Noteikti buus sapraatiigaaka cena, nekaa taadam pasham ar uzraxtu PRO

> pats pagaidaam iztiek ar 10-12 ls veertiem uudens maisiitaajiem...

Diemzheel nevar aizrauties. Vienai daljai tiem leetajiem nav iespeejams nopirkt kartridzhus.

Maneejais gan nebij TIK leets, bet kad peec kaada gada-diviem saaka pileet, kartridzhu vinjam taa ar neatradu. Ir nopeerkami tikai kaadi 5-6 citi.

KPL

Tad ta probleema kraanu noaminiit.......

-----------

Rukicc

Kas ir kartridzhs maisiitaajam?

Vineta p. s. Ja krans par 10 ls, tad jau var arii visu kraanu nomainiit reizi paaris gados, ne?

p. p. s. Prieksh kam pirkt daargaaku, ja tas peec gada-diviem saak pileet?

Vineta wrote:

> Kas ir kartridzhs maisiitaajam?

Tas kas tur iekshaa uudenjus sleegaa

Runa protams par sviras maisiitaajiem.

> Vineta

> p. s. Ja krans par 10 ls, tad jau var arii visu kraanu nomainiit reizi

> paaris gados, ne?

Konkreetais bij pa ~30, kas arii videeji skatoties ir leeti

> p. p. s. Prieksh kam pirkt daargaaku, ja tas peec gada-diviem saak pileet?

Un domaa, man paardeveejs to teica, ka vinsh pileet saaks?

A pirku konkreeto deelj konkreetaam vinja iipatniibaam - dushas izvada novietojuma, grozaamaa sniipja garuma, utml.

--

KPL

a kaads elements tam pasaakumam iekshaa? plastmasas vai keramikas? un vai mehaaniskie filtri Tev ir (ne jau taadi, kas uudens skaitiitaajam, domaaju taadus 20 cm augstus caurspiidiigus bachokus ar diega vai kaut kaada materiaala elementu iekshaa). man neviens 10 ls veerts kraans nav saacis pileet, tiesa, iekshaa keramikas elements un ir filtrs...

andris

Andris Sprogis wrote:

> a kaads elements tam pasaakumam iekshaa? plastmasas vai keramikas? un

Negribas ticeet ka kautkam zem 50Ls vareetu buut keramika.

> vai mehaaniskie filtri Tev ir (ne jau taadi, kas uudens skaitiitaajam,

> domaaju taadus 20 cm augstus caurspiidiigus bachokus ar diega vai kaut

Redzot taa devaisa konstrukciju, neredzu kaa filtra esamiiba vareetu vinja darbmuuzhu ietekmeet.

> kaada materiaala elementu iekshaa). man neviens 10 ls veerts kraans nav

> saacis pileet, tiesa, iekshaa keramikas elements un ir filtrs...

Droshi zini?

>

> andris

--

KPL

>

> Negribas ticeet ka kautkam zem 50Ls vareetu buut keramika.

>

cik es no viena klasesbiedra, kursh ir apbraukaajis gan chehijas gan itaalijas santehnikas razjotnes, sapratu, tad shobriid arii 15Ls maisiitaajos ir keramika, tikai kaa jau te citi min, tad ljoti svariigi esot filtrs pirms tam.

pacs pus gadu atpakalj nomainiju 3 gadus darbinaatu virtuves maisiitaaju, kurh bija cietis no skraapeejumiem uz keramikas- veel shodien slinkoju un neesmu uzlicis siltam uudenim filtru agriss

Njaa, nebiju iedomaajies, ka muusdienu uudensmaisiitaaji ir tik vaariigi - man virtuvee un vannas istabaa staav itaalju maisiitaaji jau gadus 7 vai 8 (nebija gan tie leetaakie, maksaaja laikam starp 20 un 25 Ls), darbojas nevainojami, filtri ir tikai tie pirms skaitiitaajiem, esmu jau mainiijis sietinjus uz kraaniem, jo tie bija aizsisti ar smilshu graudinjiem.

Z.

protams, nevienam paardeveejam nevar ticeet, kraanu jaucis neesmu (jo nepil), bet keramikas / plastmasas klaatbuutne nosakaama peec svara, saliidzinot liidziigus eksemplaarus... tiesa, es runaaju par virtuves uudens maisiitaaju, nevis vannai / dushai. zinu tikai, ka ar metaalu iekshpusee ir veel kudish daargaaki...

Nja, 4 filtri jau arii diezgan krietni maksaa.

Un ja veel taadiem buutu paredzeeta vieta padomjlaiku buuceniishos. Pat pilniigi paarbuuveejot sanmezglu, neredzu iespeeju atrast eertu vietu tiem bunduljiem, taa lai vinji nemaisiitos pa kaajaam, bet tomeer buutu pieejami apkalposhanai.

--

KPL

iisti nesapratu kaapeec 4-i ??? Shobriid auxtajam izmantoju tikai vienu mehaanisko 20-nieku filtru, bet karstajam esot kaut kaadi speciaali filtru ietvari, vismaz taa dazjos veikalos apgalvo, kaut gan citos saka, ka var izmantot tos pashus ko auxtajam..??? klasesbiedra veikalu tiikls shos tirgo tikai mazumtirdznieciibaa, taapeec niansees nezinaaja neko pateikt par tiem, varbuut kaads zin kaut ko vairaak par mani?

agriss

4? tev tur ko, pa taisno no kanalizaacijas pumpee atpakalj? =)

kraana priekam gan jau pietiks ar mehaanisko filtru, 1 gab un to jau nu tochna var nogruuzt dajebkur

--

Rich

Karstajam uudens filtram ievada/izvada plastamas vietaa ir dzelzs izstraadaajums (kapars), jo taa necaurspiidiigaa zilaa plastmasa paliek miiksta pie +90c u. t. t. Pats organiskaa stikla cokols ir taads pats kaa aukstajam uudenim. Maksaa ~2,5 reizes daargaak, kaa aukstajam.

Mehaaniskai uudens attiiriishanai, peec maniem uzskatiem, ir ljoti liela noziime. Liekot jaunu tehniku( kraanus, traukumashiinas, veljas mashiinas u. t. t ) obligaati buutu jaauzliekt kaut vai mazais filtrs pret mehaaniskiem piemaisiijumie.

Dainis

Rich wrote:

> 4? tev tur ko, pa taisno no kanalizaacijas pumpee atpakalj? =)

Nesaprotu sashutumu.

Taa nu gadiijies, ka vannasistaba no virtuves ir taalu, un katraa pienaak 2 trubas.

KPL

oi, es kaut kaa sapratu, ka tu uz vienas trubas gribi 4 filtrus =)

zinkaa, pasham vislaik pienaak 1 truba tik

bet laikam jau citu variantu iisti nav - grbi labaak, naaksies likt 4 gab filtrus

Karlis wrote:

> Rich wrote:

>

>> 4? tev tur ko, pa taisno no kanalizaacijas pumpee atpakalj? =)

>

> Nesaprotu sashutumu.

> Taa nu gadiijies, ka vannasistaba no virtuves ir taalu, un katraa

> pienaak 2 trubas.

>

> KPL --

Rich

Jaunākais forumā