par santehniku

1) no pieredzes - vai ir reaala jeega likt uudensvadaa filtrus, ar domu, kaa muusdienu santehnika sadziivo ar riigas uudeni (daugavas kreisais krasts)

2) Vai ir zinaams veel kaads kantoris, bez taa kas RVT telpaas,

Valdemaara ielaa 1c - kas vareetu peec pasuutiijuma izgatavot specifisku dvielju zhaaveetaaja trubu. Man jau labaak patiktos no nerzaveikas, nevis hromeeta parastaa teerauda.

--

KPL, juusmo par santehnikas siikumu cenaam: )

Re: par santehniku

filtri noder vienmeer, vienalga kuraa Daugavas vai

Potomaka pusee tu esi.

vismaz tie parastie metaala sieta, tie "lupatu" protams ir veel krutaak, bet nafig. . .

kaadaa no santehnikas bodeem redzeeju reklaamu par trubaam no neruuseejoshaa teerauda, bet kur. . . . hvz.

a

1) jaa, ir reaala jeega - gan pagrabaa, gan visur citur caurules nav paaraak jaunas, arii magjistraalos uudensvadus Riigas uudens nav paaraak ruupiigi mainiijis, liidz ar to tajaas ir sakraajushies noseedumi, kuri pamzaaam pie kaut kaadaam apstaaklju izmainjaam (spiediena mainjas, nav uudens vispaar, pateerinja pieaugums/kritums) skalojas aaraa (vai, ja nav uudens, aatri izruusee - kad iekshaa uudens, tad nekas neruusee).

palaikam gadaas arii lielaaki gabalinji, un, domaaju, ka patiikamaam buus tos tomeer redzeet parastaa mehaaniskajaa filtraa, nevis tad, kad kraans tiek izjaukts, jo pil. . .

lai gan uudens kvalitaatei peec Daugavas atdzelzjoshanas stacijas izbuuves nav ne vainas, taa buutiski pasliktinaas transporteeshanas procesaa, un, kameer viss vecais (tas, kas padomju laikaa likts) uudensvads nebuus nomainiits, shaada probleema buus. Somijaa, piemeeram, ja resoraanaa veelies uudeni, tev to pasniedz bez maksas, jo tas ir uudensvada uudens ar citronu un kvalitaates zinjaa nav sliktaaks kaa pudelees iepildiitais.

2) kad man bija vajadziiba (pirms 2, 5 gadiem) caurule maksaaja 4 ls metraa (neruuseejoshais teeraudslaika 50 mm), to gan uzzinaaju peec tam, kad veikalaa jau biju nopircis gatavu dvielju zjaaveetaaju, vienkaarshi vienaa liikumaa spees salociit teju jebkursh santehnikjis, kuram ir attieciiga ieriice. . . sarezjgjiitaakus neviens labraat nenjemas izgatavot, bet vispaar ir veerts samekleet kantori, kas Latvijaa razjoja shos dvielju zjaaveetaajus - tieshi no neruuseejoshaa teerauda & 50 mm trubas. . . man toreiz gatavs /\/\ formas izstradaajums izmaksaaja ap 40 ls. tiesa, tagad eiro ir pavisam cits speeks. . . .

andris sho to zin par pilseetas uudensvadu, lai gan pasham taads nav pieejams: )

RE: par santehniku

Interesantus dvielju zhaaveetaajus var apskatiit www.neria.cz, dalju no tiem var redzeet arii FAN veikalaa.

Janis

> nav uudens, aatri izruusee - kad iekshaa uudens, tad nekas neruusee).

> palaikam gadaas arii lielaaki gabalinji, un, domaaju, ka patiikamaam

> buus tos tomeer redzeet parastaa mehaaniskajaa filtraa, nevis tad, kad

> kraans tiek izjaukts, jo pil. . .

Nujaa, bet prieksh tiem "gabaliem" ar defaultajiem sietinjiem pirms skaitiitaaja nepietiek?

Vienk tie filtri diezgan atbaidoshi izskataas, un par lielu lai padomju mikrosanmezglaa pasleeptu: (

> 2) kad man bija vajadziiba (pirms 2, 5 gadiem) caurule maksaaja 4 ls

> metraa (neruuseejoshais teeraudslaika 50 mm), to gan uzzinaaju peec tam,

> kad veikalaa jau biju nopircis gatavu dvielju zjaaveetaaju, vienkaarshi

> vienaa liikumaa spees salociit teju jebkursh santehnikjis, kuram ir

> attieciiga ieriice. . . sarezjgjiitaakus neviens labraat nenjemas

Neruuseejosho taa gluzhi kursh katrs nesalociis, un ar lociishanu vien tur par maz. Metinaat vajag.

> izgatavot, bet vispaar ir veerts samekleet kantori, kas Latvijaa razjoja

> shos dvielju zjaaveetaajus - tieshi no neruuseejoshaa teerauda & 50 mm

> trubas. . . man toreiz gatavs /\/\ formas izstradaajums izmaksaaja ap 40

> ls. tiesa, tagad eiro ir pavisam cits speeks. . . .

Gatavaas trubas neder, jo vajag apmeeram _/\/\_/\_: )

--

KPL

Jaunākais forumā